| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manželství nebo nesezdané soužití?

Pepino, když já to mám tak vymyšlený asi od 6let, tou dobou jsem chtěla mít 15dětí a závodit na motorce. :-D Teď coby dospělá chci dětí tak cca 4 kousky a i ty mi mužik nějak nechce povolit, prý maximálně 3(dost jsem z toho počtu slevila - i dobrovolně :-D) a na motorce se bojím jezdit, ale ta představa toho svatebního obřadu stále přetrvává - někde v létě v hlubokém lese, s věnečkem z jeřabin, kytkou v ruce a takových vílích šatečkách s lidmi co mám ráda ... no a mužik to tak taky chce udělat, ale prostě nejsou na to teď peníze, o ruku jsem už byla požádána několikrát, ale oproti svému dětsví jsem teď takovej spíš realista, takže vždycky řeknu - až bude hotový to a to a zbudou peníze ... a pořád se kupí další a další věci a peníze nepřebývají.
Možná v tom i trochu ten strach je, ale už jsme spolu dost dlouho, vím že mě umí totálně vytočit, že mu málem balím věci a stěhuju pryč, ale taky vím, že mě umí i podržet, když je to potřeba, rozveselit a už mě má přečtenou a já jeho taky. A on to má stejně, mi přijde.
Spíš se bojím toho, že by to neprobíhalo tak, jak jsem si vysnila a na to konto by se třeba začal sypat i ten vztah(samo že by to nebylo tím, že se nepovedl obřad, ale jsem takovej alibista, že bych to na to sváděla, znám se). Nevím, pár krizí už jsme měli a jsme stále spolu a většinou i šťastní(a nějak pochybuju, že by se to manželstvím změnilo). A co se týče toho, že nejsme manželé, když se nás na to někdo ptá, proč jsme se nevzali, že třeba ho/mě kofne nějaká jiná/-ý, nebo on/já nějakou/nějakého a odejdemod sebe a bude konec, tak se na sebe koukneme, zhodnotíme se pohledem od hlavy k patě a následuje odpověď : A kdo jinej by ho/jí asi tak chtěl, nevíš??? Ten/Ta už mi zůstane napořád. A aspoň já tomu věřím. Mužik snad taky, a kdyby ne, tak s tím stejně nic nenadělám.

K tomu oslovování - přítel/přítelkyně. Mě to nikdy nešlo přes pusu, takže to byl zezačátku partner, teď je to můj muž. Protože stejně ... kdo jinej by ho chtěl??? Ale tak, hmm, nechcete ho někdo? Poslední týden mi fakt pije krev. :-D :-D ~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.