vím, že hodně maminek co dlouho čekají na mimi si kladou otázku,zda jejich mimi bude zdravé, spoléhají na tripl a další testy.U první holčičky bylo vše ok.pak jsem se dočetla,že tripl může být i falešně negativní.Takže i pak se může stát, že nosíme postižené dítko. U druhé holčičky mi vyšly špatné výsledky na Downa a to hodně nízké procento.Takže to byly tři týdny strachu a rozmýšlení, protože kdyby byly testy z amnio pozitivní,tak by mi zbývalo jen pár dní na rozhodnutí.Nakonec jsem se rozhodla, že i kdyby byly testy pozitvní,tak si miminko nechám. Vždyť žilo a kopalo. Byla to naše holčička. A jak se měla k životu. Když jsem si pročítala, jak si maminky pak musí prožít porod a následně nechat miminko umřít.. hrůza.Já vím, že je to asi hrozné,ale je to každého věc a my maminky na to máme taky každá názor. Je pravda, že jak jsem byla rozhodnutá,tak přišel výsledek,že je holčička zdravá a naštěstí zatím paráda. Je jí sedm měsíců a je to živé miminko. Mám dvě zdravé holčičky a to je to nejkrásnější. Občas jsou testy třeba,ale věřím mamince,že ne vše je tak jak vypadá i ze zkušeností kamarádek.Přeji všem hodně štěstí s prckama.
Předchozí