Dvě těla v jedno tělo. Pravá půlka ví, co činí levá půlka. Tak jsem to prožila já. A i když v našem životě je mnoho neshod, levá bez pravé nemůže být. Nemůže dál existovat a v normálním životě fungovat. Není to povrchové, je to hluboké, je to svazek. Je to závazek, je to pouto, které by se nemělo protrhnout. 6 let jsem žila ve vztahu bez manželství / spíš přežívala / takzvaně na hromádce a nedá se to absolutně přirovnat k manželství. Co to všechno obsahuje jsem pochopila až později.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.