Musím říci, že mé první těhotenství doprovázelo krvácení do 20. týdne, stále mi bylo zle, byla jsem otevřená a hrozilo, že dítě nedonosím. Narodil se zdravý hyperaktivní kluk a tak jsem si řekla, že u dalšího těhotenství se už nebudu nervovat a výsledky budu tak trošku házet za hlavu. Další těhotenství probíhalo obdobně - krvácení do 24. týdne a neustále jsem měla špatné ozvy plodu. Stále jsem si říkala, že to bude jako předtím. Nebylo. Po porodu mi sdělili, že na srdíčku je šelest, ale že to nic neznamená. Jaké bylo mé překvapení, když nás po propouštění z porodnice objednali na vyšetření do HK, kde okamžitě vytočili Motol a událósti nabraly rychlý spád. Barunka byla okamžitě operována, ač do té doby se dle lékařů místní porodnice nic nedělo. Vše naštěstí dopadlo dobře i když se v pěti letech přidaly ještě další potíže. Dcera je celkem zdravá a kontrolovaná a věřte, že po zkušenostech bych rozhodně žádné vyšetření nepodcenila (právě zmiňované CT odhalilo příčinu jejích bolestí hlavy). Jana.
Předchozí