Zdravim Ivanu! Ja jsem v tehle porodnici rodila sice jiz pred 8 lety, ale jak vidim, nic se nezmenilo. Byl to muj prvni porod, a tak jsem nemela srovnani a brala jsem to jako samozrejmost. Dnes mam k prvnimu 8letemu Markovi (*1994)jeste 13 mesicniho syna Patrika (*2001)a vim jak muze byt porod nádherný a příjemný. Patrik se narodil v porodnici ve Vysokém Mýtě (do vany a za asistence tatinka). Vsem vrele doporucuji!!! Bohuzel nam chteji nemocnici v Myte zrusit a nechat ji pro dlouhodobe nemocne. Abych se vratila k Milosrdnym bratrim: Take me po porodu vyhnali ze salu a pak jsem cekala na chodbe na voziku nez se uvolni misto na sestinedeli. Nastesti jsem mela pokoj bez miminka a mohla jsem se vyspat a odpocinout si. Pri druhem porodu jsem ani odpocinek nepotrebovala a miminko jsem mela u sebe od prvniho dne. Nastrih se nekonal ani omylem, taky nebyl treba. Navstevy mohly na pokoj jeste v den porodu. Mohly se divat jak koupeme ... Cely personal byl mily a vstricny a radi na ne s manzelem vzpominame. Kez by nam nasi krasnou porodnici nezrusili, chteli bychom jeste jedno miminko. Denisa Balasova
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.