Přesně tak, já jsem si ze začátku taky myslela, že cs mi provedou jen ve velké nemocnici. Gynekoložka mě ubezpečila, že to rozhodně není pravda, cs (ať už akutní nebo plánované) zvládnou všude - MUSÍ!!! Tak jsem chtěla začít vybírat menší porodnici mimo Prahu. Ale pak se bohužel objevily problémy, byly nutné testy ...takže na doporučení gynekoložky jsem začala vybírat pražskou porodnici. Vinohrady vypadly jako první - příliš negativních reakcí. Pak jsem musela být hospitalizována a skončila jsem u Apolináře. "Kvalita" péče a jednání mě naprosto odradila, doslova jsem odtamtud utekla. Pak mě manžel odvezl do Motola - máme to nejblíž a v jejich péči jsem už zůstala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.