Tak to se tak hezky čte, jak si vše zjišťujete a zařizujete s velkým předstihem.
U nás to bohužel takto nejde - teprve vloni potvrdili lékaři v Praze dg.těžká percepční vada sluchu u mé dcerky - ve věku 2,5roku.
To kdybych měla vše tak nalinkované, myslím, že bych se asi hroutila víc z toho, kam tedy dcerku umístíme,když už bych měla naplánovanou nějakou podle mých kritérií nejvhodnější MŠ+ZŠ téměř po narození dcery. Zajímalo by mne, jak byste v takové situaci reagovala Vy Katko?Já vím,je to dost nepravděpodobné,ale život si někdy dokáže zahrát divokou hru a promíchat karty tak,že je z toho nakonec hodně zamotaná situace. Já jsem nakonec ráda, že dcerku integrují od září do běžné MŠ, ta nejbližší - kterou by jste zřejmě z výběru hned vyloučila nám Danulka nezapsala, ač už s neslyšícím dítětem zkušenost mají, jelikož je velký nábuch. (já tu nejbližší preferovala hlavně z důvodu, že tam mají tu zkušenost a tamní učitelky už tak nějak o sluchovém postižení něco vědí). Takže né vždy to jde tak snadno vše dopředu naplánovat, to jen pro rozšíření obzoru.