Přidat odpověď
Milá Evo a také všechny ostatní, co jste radily,
díky moc. U nás rozdělení povinností moc nepomáhá, nechce to fungovat, oba pobýváme doma velmi nepravidelně.
Evo a Ivo, mám jeden postup, který u nás funguje. Pokud chci, aby mi přítel s nějakou prací pomohl, děláme ji společně. Například společně vaříme. Jsme spolu v kuchyni, je nám fajn a žádosti typu "prosím, nakrájej tohle, zamíchej támhleto, umyj to a to" fungují. Samotného ho nic takového nenapadne, ale jsem moc ráda, že to jde takhle.
Evo, a chválím, chválím a chválím :-)
Kamilo, v jeho skříni jsou jeho věci a jeho pořádek či nepořádek. Sama bych nesnesla, kdyby mi mluvil do mého systému ve skříni, takže tudy cesta nepovede.
Heleno, díky za povzbuzení, asi nechám svého muže, ať si pohazuje jogurtové kelímky. Je mi s ním báječně a kelímky mi to nezkazí :o)
Lucko, domácím pracem se věnujeme každý podle možností. Máme byteček v katastrofálním stavu a muž má moc šikovné ruce (přibít, přestavět, vymalovat, uříznout, opravit.....) no a já se starám o zázemí.
NEstěžovala jsem si, že mám líného muže, jen jsem si povzdechla, že jeho vztah k uklízení je velmi vlažný.
:-)
Janka
Předchozí