Ycela Vás chápu, i já jsem si toto zažila. Mám ročního klika a zhruba do 8.měsícú to byl taky noční upír. Ale jsem co se týče spaní sobec, jakmile se nevyspím nefunguji. Mám ještě 5 letou holčičku, barák, zahradu atd. Jednoho dne jsem se naštvala,a milého Vojtěcha jsem přestěhovala do Pokojíčku a Andulku k nám. Je fakt, že jsem týden chodila po chodbě mezo ložnicemi, ale postupně se počet cest zmenšoval. Teď už jsou v pokojíčku oba a spí celou noc. Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.