| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Zorko, nedá mi to, abych i já nepřišla se svou troškou do mlýna. Je príma, že chceš pro svou dceru jen to nejlepší a že chceš všechno stíhat. Já myslím, že stihnout se dá ledacos, jen se to musí vše dobře zorganizovat. Teď se mi to mluví, je to tím, že děti už mám hodně odrostlé a to co prožíváš ty, mám dávno za sebou.Když se ohlédnu zpět, můžu ti říct, že být na mateřské s 1 dítětem je úplná brnkačka proti tomu co příjde potom - zaměstnání, školka, škola, ev. druhé dítě atp. Stačí když si vše naplánuješ, i za cenu, že si přivstaneš. Uvařit se dá dopředu a jídlo dát do mražáku (ne vše, pro dítě je lepší čerstvé), prádlo vypere automatka a ne vše se musí žehlit, když dítě po obědě spí, vyhraď si tu chvíli jen pro sebe,hlavně nechtěj dokonalost, ta prostě neexistuje. Najdi si kamarádku s dítětem, uvidíš, že se budete dobře doplňovat, s dítětem se dá i malovat vodovkama,na stůl dej igelit, dítěti zástěrku a snad ji nemusíš hned prát po prvním malování. Prostě si vymýšlej fígle,
stačí si čas rozvrhnout a trochu plánovat. Držím ti palce, uvidíš, zvládneš to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.