Taky mám enureťáčka. Taky až kolem 9. narozenin se dal považovat za "vyléčeného". Přičemž léčba spočívala v trpělivosti, spolupráce s psychologem, pochopení příčin (ADHD, přílišná emotivita a citlivost), vedení enuret. kalendáře po dobu si 1 roku. Syn se za problém velmi styděl. Není divu. Chtěla jsem ho uchránit nepříjemných vyšetření u lékaře, protože jsem velmi dobře vnímala, že to není problém ledvin, moč. měchýře apod. Dřív jsem tu chybu udělala s jeho zvracením, a po různých nepříjemných vyšetřeních byl výsledek jasný:je fyzicky zdravý. To jsme si ty nepříjemnosti mohli odpustit. Pomočování byl jen další projev nezralosti jeho CNS. Mám ho za to nechat týrat? Ani náhodou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.