Vážení a milí,
tahle debata pozbývá smyslu. Často tady brouzdám na rodině a tyhle debaty o Bohu jsou opravdu veselé. Nejde mi na rozum, proč je pro některé tak strašně těžké akceptovat názory druhých. Já teda věřící jsem, do kostela chodím, snažím se žít podle víry. Mám dvě vysoké školy, připadám si jako moderní ženská, Bůh pro mě rozhodně není žádnou berličkou. Mám spoustu nevěřících přátel, můžu s nimi řešit cokoliv, oni se mnou také. Já respektuji, to že oni nevěří, i když ve skrytu duše doufám, že i oni jednou pravdu poznají, oni zase respektují moji víru. Oni obohacují svými zkušenostmi můj svět, já zase ten jejich. Ale to sem možná nepatří, jen jsem chtěla říct, že mám pocit, že ti, co tady tak útočí proti Bohu, o víře a Bohu mnohdy absolutně nic neví a vnucují sem jen své zkreslené představy. Každý máme právo na svůj názor, tak to, prosím, všichni akceptujme. Prostě mě štve, když nás věřící považuje někdo za "pitomečky"bez vlastního rozumu. My takoví rozhodně nejsme a kdo má trochu zdravého rozumu, tak to rohodně ví.
Předchozí