Suzan - komu je clanek, kterej je uverejnenej na hlavni strance verejneho serveru urcenej? Snad vsem, ne? A vyjadrit se k nemu snad taky muzou vsichni, ne? Pokud nekdo neco verejne vystavi, nemuze cekat, ze se na nej sesypou jen sama kvetinkova vyjadreni, ale i opacny reakce. Pokud to chtela ohodnotit od jinych vericich, mela to uverejnit na nejakem uzce zamerenem katolickem serveru, tam by jiste byla s reakcemi spokojena. A aby bylo jasno - samozrejme nehodnotim to, ze si autorka vzala dite z decaku, to je jiste chvalyhodne, za blabol povazuju jen ty okolni bozi povidacky.
A k tem nevyzadanym radam - ja ti taky nerikam, at uz se na to panbickareni vykasles, ze je to o nicem, tak mi prosim taky nevnucuj svoje rady. U nas v rodine je ateismus letitej, dokonce moje babicka, narozena na zacatku minuleho stoleti byla z tak pokrokove rodiny, ze byla prvni ve tride, kterou jeji tatinek odhlasil z katechismu, jen co to to prestalo byt povinne.Takze pro mne za mne muze byt buh klidne zlata slepice, co vsechny ochrani, ale ja o nej presto zajem nemam.
Předchozí