a zase jsme u toho. Jak je možné, že nevěřící hned přesně vědí, kdy se křesťan chová s láskou k bližnímu??? Já osobně ničí duši nezachraňuju. Na to nemám. Jak asi myslíš, že můžu ovlivnit jakési černošské dítě?? Ještě tak můžu ovlivnit tebe, tím že ti tu píšu, ale nějaké nekonkrétní dítě (předpokládám že ani ty/vy nemáte na mysli nikoho konkrétního - ani jste mi nenapsali jeho jméno...) Já to imaginární dítě netýrám ani na něj nekřičím, takže s čistým svědomím můžu říct, že je to i z Božího hlediska v pořádku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.