Houkačko, to opravdu nebylo z mé vůle. Myslela jsem ale pod vlivem rodičů, že tak to má být, abych byla "správná". Mne tyto aktivity šíleným způsobem vyčerpávaly. Nestačila jsem nikde, kam mne rodiče přihlásili. Všude jsem byla jak květina na kluzišti. Mými nejoblíbenějšími dny na táborech byly deštivé - nebyl program :-). Ale třeba moje sestra má potřebu pořád něco dělat. Znám taky jednu paní, odstrašující případ, co nevydrží chvíli sedět, celé dny i s dětma je v pohybu, teda byla. Letos si přerazila páteř při nějakém snowboardu a nesmí se ani hnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.