Suroviny: | na 4 porce • 1 lžička másla • 600 g rybího file • 250 ml smetana ke šlehání • 1 ks citron • 1 - 2 lžičky česneku drceného • 2 lžičky petržele jemně nasekané • sůl • 1 lžička koření čubrica |
---|---|
Postup: | Rybí filé nebo filety vyndáme z mrazničky cca 1 hodinu před předpokládáným časem jídla. Rozložíme na prkénku a z obou stran pokapeme citronovou šťávou, potřeme česnekem a posypeme kořením. Necháme cca 15 minut odležet, citron zpevní rybí maso. Dno pekáčku potřeme trochou másla, naskládáme rybí filé, posolíme a zalijeme smetanou. Dáme do trouby, vyhřáté na 200°C. Zhruba po 20 minutách, během kterých uvaříme brambory, máme hotovo. |
Vložil: | Simča, dcery *1988 a 1997 Errin a její rodina |
Datum: | 12.8.2014 21:32:43 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.