Suroviny: | Suroviny na halušky : • • 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal • • 200 ml vody • • 2 vejceOstatní suroviny: • • 150-200 g brynzy • • 150 g slaniny • |
---|---|
Postup: | Suroviny na halušky promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Poté prohněteme a protlačíme skrz haluškové sítko do vroucí mírně osolené vody. Vaříme krátce 3-4 minuty. Po vytažení necháme odkapat v cedníku.Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi. Servírovat můžeme dvojím způsobem: 1) Horké noky promícháme s teplou brynzou, která se na nich roztopí a na konec polijeme rozškvařenou slaninou.2) Rozškvařenou slaninu stáhneme z ohně, přidáme brynzu a nakonec vmícháme horké noky. |
Vložil: | Nominal |
Datum: | 26.11.2015 16:45:38 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.