| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Bezlepkové brynzové halušky

Jak připravit jeden z neoblíbenějších slovenských pokrmů pro celiaky...
Suroviny:Suroviny na halušky : • • 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal • • 200 ml vody • • 2 vejce

Ostatní suroviny: • • 150-200 g brynzy • • 150 g slaniny •
Postup:Suroviny na halušky promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Poté prohněteme a protlačíme skrz haluškové sítko do vroucí mírně osolené vody. Vaříme krátce 3-4 minuty. Po vytažení necháme odkapat v cedníku.

Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi. Servírovat můžeme dvojím způsobem:

1) Horké noky promícháme s teplou brynzou, která se na nich roztopí a na konec polijeme rozškvařenou slaninou.

2) Rozškvařenou slaninu stáhneme z ohně, přidáme brynzu a nakonec vmícháme horké noky.

Vložil:

Nominal

Datum:26.11.2015 16:45:38
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.