Knedlíky a noky
Moje recepty |Naposledy vložené
Jak připravit jeden z neoblíbenějších slovenských pokrmů pro celiaky...
Chuťově úžasné knedlíky.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Zajímavý kříženec bramborového a houskového knedlíku.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Pocházím z Moravy, takže jsem knedlíky z brambor vůbec neznala... ale manžel na jejich vaření trval - tady v Pošumaví je to základ stravy:-)
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Jemné a lehké knedlíky, výborná příloha.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborné k jakýmkoliv omáčkám. Třeba taková houbová, nebo ze smetany, špenátových listů a lososa... jo, to jsou chutě :-)
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborná kombinace, chutné jídlo a téměř bez peněz... Něco na týden před výplatou :-)
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Vložil: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14
Jmenují se v různých kuchařkách špekové, lázeňské či bavorské, u nás jsou stručně "barevné"
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Servírujeme je ke špenátu nebo k houbové omáčce, ale dají se i k rajské...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997