1.8.2012 20:02:20 Pavla,1dcera
Re: A co je dnes zdravé?
První, kdo pochopil o čem je příspěvek o zdravém jídle. Jde o složení stravy. Typická česká kuchyň - děs a hrůza, horší už je jenom moravská a ještě horší americké hamburgry a hranolky. Japonci, vždycky štíhlí národ, vesele tloustne, jak se tam nacpal MacDonald. Australan, kam chodím na angličtinu, zjistil, že za půl roku po české stravě přibral 5 kg. Musí se stravovat nečesky to jest netučně, je zděšený jaké tučňárny Češi jedí, všechno plave v omastku. Jeho matka v Austrálii se dala na hamburgry a hranolky, váží už 120 kg a nechce pochopit, proč je tak tlustá. Další problém, že se Češi nehýbou, to se také diví, oni jsou zvyklí sportovat. Tučná strava a nepohyb, problém civilizace, vede k obezitě až morbidní, už jsou takoví macci i v ČR. V nemocnicích pro ně budou operační stoly na 330 kg, aby pod nimi nepraskly, to zase bude peněz. Jíst uzeniny, tučné maso, omastky a nepohyb, každý bude tlustý jako bečka. V tom článku nejde o nějaké vitamíny, dodatky k potravinám apod. Pořady MUDr. Cajthamlové to jasně dokazují, proč jsou všichni ti lidé, co se tam hlásí, tlustí. Totální změna ve složení jejich jídelníčku, pohyb a kila sádla letí dolů.
Odpovědět