30.11.2009 17:36:47 Damianka
Re: Hrnec na rýži neboli rýžovar
Ja mam Nordicu, ale jsem z toho hrnce zklamana. Myslela jsem, ze to bude super, ale ryze je z neho takova ducata. A kdyz dam mene vody, tak se zase pripali. Nedavno jsem delala klukum ryzi ve mlece a normalne se mi pripalila.Ja jsem byla zvykla delat ryzi takovou nadychanou, lehounkou.
. My jinak kupujeme jasminovou ryzi. Kdysi jsem ji nejdrive na teflonove panvi na trosce oleje oprazila, pak zalila vodou, nechala varit 12 minut , vypnula, prikryla uterkou a na ni poklici. Byla uplne supeerrr.!!! Takze s ryzi v ryzovaru se to absolutne neda srovnat.Myslim, ze to jsou vyhozene penize. Cas urcite usetri, ale chutna ryze z toho neni. Na sushi idealni, tam ma byt takova hutna ryze.
To je jen muj nazor, nikomu nevnucuji.
Odpovědět