| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nádobí a příbory

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

  (?)
 Názory 110 z 3769  [Dalších 3759 >>]
Bouřka 7675
15.11.2017 15:30:43
knihovnice, v první řadě si to chce ujasnit, jak velký potřebuješ (pro optimální fungování se plní cca od 1/2 do 3/4), a pak jestli chceš digitální s časovačem nebo ti stačí bez něho - k němu lze obstarat běžný časovač zásuvky. Co se značky týče, přijde mi, že mezi těma nejčastějšíma je to víceméně jedno. Mám drahý CrockPot i levný Lidl a pracují dobře oba.
Bouřka 7675
15.11.2017 15:24:28
On ten hrnec má v porovnání s troubou diametrálně odlišnou spotřebu ~;)
knihovnice 88823
15.11.2017 14:02:21
Pročetla jsem si zdejší příspěvky a uvažuji o koupi pomalého hrnce na vánoce. Prosím, poradíte mi jaký obstarat? Děkuji
byvala radka 154149
15.11.2017 12:39:44
to, co děláš v pomalém hrnci, můžeš tak samo dělat v troubě na 100 stupňů, další zbytečný krám
Katka a 2 výrostci 141251
14.11.2017 21:02:19
Používáme ho na chalupě, většinou se v něm přes noc vaří guláš, nejrůznější ragů, vývary...
Vyhovuje mi, že od toho můžu jít pryč (spát, lyžovat, na výlet). Ale je potřeba vědět, co budu vařit a řešit to dopředu Není to pro typy, co půl hodiny před obědem vymýšlí, co se uvaří.
petadurka 80929
14.11.2017 18:54:14
Kroni, koupila sis ho teda? Našla jsem tvé staré téma. Jsi spokojená? Co všechno v něm varis?
Černá kronika 103775
14.11.2017 17:47:19
Je to výborný pomocník při vaření. Pomalené vepřové koleno je božský.
Bouřka 7675
14.11.2017 16:14:42
Gabi, o pasterizaci si už určitě slyšela ~;)
Přes 4 500 jídelních stolů za super ceny na Favi.cz
Gabi444 153409
14.11.2017 15:23:09
K denaturaci bilkovin dochazi od uz od 60C, ale to nijak nesouvisi s likvidaci choroboplodnych zarodku apod. jak tady nekdo psal vyse.

lampetra 25845
14.11.2017 15:09:29
Bílkoviny k denaturaci nepotřebují 100 st. C. Samozřejmě se uvaří i při nižší teplote, jen to trvá déle. Chutná to trochu jinak, třeba "pečená" kližka z PH nemá chybu. Za mě - lepší výsledek i s "neprémiovými" druhy masa. Vařím v něm tak 2-3 x týdne minimálně.
 Názory 110 z 3769  [Dalších 3759 >>]


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.