Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
susu. | 129001 |
14.11.2017 14:27:11
Fren, já to znám a mám i na pračce, jen jsem si prostě nezvykla to používat.
|
Z+2 | 109449 |
14.11.2017 14:12:14
Popravdě řečeno, manželka dala dohromady zajímavé dobře hodnocené recepty z netu a ty zalaminovala. Takže tohle. Net. Ale v poslední době, už tak nějak vím jak co s čím dohromady dopadne, takže to dělám podle sebe.
Jsem přesvědčený, že jen minimum bakterií nebo virů nebo čehokoliv podobného přežieje dlouhodobé vystavení teplotě kolem 80-90 stupňů. V každé případě jsme v souvislosti s pomalým hrncem, žádné problémy nezaznamenaly. |
M@gd@ | 56969 |
14.11.2017 14:00:41
Z+2, používáš nějakou konkrétní kuchařku?
Já o pomalém hrnci uvažuju už dlouho, ale odrazuje mě i to, že nevím, jestli jídlo z něj je opravdu bezpečné. Jídlo nedosáhne varu, zničí se tedy všechny choroboplodné zárodky? Nahradí vysokou teplotu dlouhá doba přípravy? |
Fren | 117315 |
14.11.2017 12:29:15
odlož.start u pračky - je yvnikající např. když chceš mít ráno vyprané prádlo,třeba o víkendu,tak si to načasuješ tak,ja kchceš aby bylo hotovo a pak jen pověsíš nebo aby pračka měla vypráno jak přijdeš z práce anebo se to úplně nejvíc hodí tam,kde mají denní a noční proud,to je pak úžasná vychytávka.
Pomalý hrnec nemám a nechává mě v klidu,nevařím takové mišmaše a když potřebuju mít jídlo hned po příchodu třebas z lyžování,tak si ho udělám předtím než odjedem nebo den předem a pak jen ohřeju a je to kolikrát ještě lepší,třebas takový odležený gulášek nebo kačenka... |
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 11:33:22
Jak, já dělám vývary z masa málo, používám hlavně kosti, takže ty táhnu dlouho a ve velkým a zeleninu pak vyhazuju, do polívky zavařuju čerstvou a ještě jinou, z klasické používám jen mrkev a ta musí být nastrouhaná . Ale co vím, tak lidi často používají tu zeleninu, co se to s ní vařilo. Prostě jak když to vaříš normálně, s vývarem to není žádná věda
|
Z+2 | 109449 |
14.11.2017 11:29:03
Přesně. Navíc se dají dělat přílohy s masem a všechno dohromady získá na chuti. Chce to, ale používat recepty pro pomalý hrnec. Ale pokud v tom chvilku člověk vaří, tak pochopí jak to funguje a dokáže to přizpůsobit.
|
jak | 39257 |
14.11.2017 11:26:39
dik Zetko, zkusim dneska.
|
Z+2 | 109449 |
14.11.2017 11:26:07
Ještě bych přidal koření a sůl a bude to výborný. Dá se táhnout klidně 10 hodin a bývá výborný.
|
Z+2 | 109449 |
14.11.2017 11:24:39
Vařím v něm moc rád. maso je měké, děti milují maso se zeleninou. Používám ho pravidelně. Dal jsem ho i ségře a ta ho použila snad dvakrát. Evidentně ji nesedl. Je třeba plánovat co budu vařit a kdy.
Mám ho i na chatě a tam je úplně optimální. Ráno ho naplním večer po příchodu z lyžování nebo výletu je dobrá teplá večeře. |
jak | 39257 |
14.11.2017 11:23:44
Bourko, jak v nem varis vyvar treba?
mam doma, ale moc nepouzivam... Myslis, ze tam muzu nahazet kruti, zeleninu, vodu a jit? nebude to hnusny? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.