| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nádobí a příbory

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3769  [Dalších 3739 >>]
Bouřka 7675
14.11.2017 11:21:54
Jo a ještě často dělám kaše - ovesnou, rýžovou, jáhlovou a polentu. Bez práce a otravného míchání :-)
Bouřka 7675
14.11.2017 11:18:13
Ty vypínáš ledničku a mrazák, když odcházíš z domu~;)? Mívají časovače, kde si nastavíš dobu vaření. Nebo si koupíš časovač zásuvky.
Bouřka 7675
14.11.2017 11:11:41
Rodinova, já s tím problém nemám :-) Ale ona jde předsmažit i večer, dělám to, když vím, že ráno stíhat nebudu, pak se akorát vykašlu na zatahování masa.
Rodinová 140078
14.11.2017 11:07:37
Bourko, ja verim, ze funguje, nejakou dobu o nem premyslim.

Ale ze bych u snidane mohla smazit cibulku ... to fakt nemohla, mam asi slabej zaludek ~t~
Bouřka 7675
14.11.2017 11:03:25
Bát se netřeba, je to dělaný, aby to pracovalo bez dozoru. Naposled - ráno při přípravě snídaně jsem osmahla cibulku, zatáhla krůtí stehna nasolený večer před spaním, hodila do pomaláče s hrstí přes noc namočených hub. Do hrnce si dala namočit rýži a odešla s dcerou na celé dopoledne do herny na cvičení. Po příchodu vypla hrnec, zapla plotýnku pod rýží, než jsme se převlíkly, prostřelo se a nakrájela jsem nějakou čerstvou zelenin, bylo hotovo a šlo se jíst. Geniální :-) Až se vrátím do práce, tak to akorát zapnu na pomalejší chod a odpoledne přijdu k hotovému.
susu. 129001
14.11.2017 10:53:14
Nevím, co bych s tím dělala, máloco vařím tak, že bych tam navalila všechno hned a i když, tak mě nenapadne to organizovat x hodin předem a prostě bych se bála, to nechat bez dozoru.~d~
Já dokonce ani nevyužívám odložený start u pračky, nebavilo mě to.
Bouřka 7675
14.11.2017 10:48:37
No tady právě funguje to, že i jídla, kde to přidáváš postupně, tak můžeš naházet najednou.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
14.11.2017 10:44:34
vidím to podobně... málo jídel spočívá v naházení surovin najednou (napadá mě snad jen vývar nebo pečeně - pokud se předem nedává osmahnout)... sama peču s oblibou přes noc, takže si vystačím s kvalitním hrncem do trouby - omáčky, husu nebo pečeni strčím večer před spaním do trouby, nastavím teplotu kolem 100 stupňů a ráno vypnu, nechám dojít a případně pak jen dopeču kůrku na 220, před podáváním...
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
Bouřka 7675
14.11.2017 10:42:33
Koliesko, právě že v tom je rozdíl. S vychytanýma receptama už často opravdu jen nahážeš a přijdeš, věnuješ 10 minut dokončení a hotovo. Samozřejmě záleží na jídle, ale dost často to tak je. Svíčkový a guláše si v průběhu vůbec nevšímám, naházím a konec, svíčkovou pak už jen proženu tyčákem a dodám šlehačku (povařím chvíli na sporáku, ale když si to načasuješ, tak lze i v hrnci, akorát si s ní musíš vzpomenout s cca půlhodinovým předstihem).Nejvíc práce je na začátku, když si předsmažíš nebo zatáhneš suroviny. Ale lze to vynechat, když jó chvátáš, a dává to vcelku přijatelné výsledky. Nehrozí připálení, oproti troubě malá spotřeba energie, nemusíš u toho stát, přidaná hodnota už promíchaných chutí.
Bouřka 7675
14.11.2017 10:30:13
Mám už několik let, teď už dva, dokoupila jsem právě ten malý z Lidlu, pro nás na běžné jídlo bphatě stačí. Nejvíc dělám vývary, to pomalu každý týden, pak velké kusy masa připravované vcelku a omáčková jídla.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3769  [Dalších 3739 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.