Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 11:21:54
Jo a ještě často dělám kaše - ovesnou, rýžovou, jáhlovou a polentu. Bez práce a otravného míchání
|
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 11:18:13
Ty vypínáš ledničku a mrazák, když odcházíš z domu? Mívají časovače, kde si nastavíš dobu vaření. Nebo si koupíš časovač zásuvky.
|
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 11:11:41
Rodinova, já s tím problém nemám Ale ona jde předsmažit i večer, dělám to, když vím, že ráno stíhat nebudu, pak se akorát vykašlu na zatahování masa.
|
Rodinová | 140078 |
14.11.2017 11:07:37
Bourko, ja verim, ze funguje, nejakou dobu o nem premyslim.
Ale ze bych u snidane mohla smazit cibulku ... to fakt nemohla, mam asi slabej zaludek |
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 11:03:25
Bát se netřeba, je to dělaný, aby to pracovalo bez dozoru. Naposled - ráno při přípravě snídaně jsem osmahla cibulku, zatáhla krůtí stehna nasolený večer před spaním, hodila do pomaláče s hrstí přes noc namočených hub. Do hrnce si dala namočit rýži a odešla s dcerou na celé dopoledne do herny na cvičení. Po příchodu vypla hrnec, zapla plotýnku pod rýží, než jsme se převlíkly, prostřelo se a nakrájela jsem nějakou čerstvou zelenin, bylo hotovo a šlo se jíst. Geniální Až se vrátím do práce, tak to akorát zapnu na pomalejší chod a odpoledne přijdu k hotovému.
|
susu. | 129001 |
14.11.2017 10:53:14
Nevím, co bych s tím dělala, máloco vařím tak, že bych tam navalila všechno hned a i když, tak mě nenapadne to organizovat x hodin předem a prostě bych se bála, to nechat bez dozoru.
Já dokonce ani nevyužívám odložený start u pračky, nebavilo mě to. |
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 10:48:37
No tady právě funguje to, že i jídla, kde to přidáváš postupně, tak můžeš naházet najednou.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
14.11.2017 10:44:34
vidím to podobně... málo jídel spočívá v naházení surovin najednou (napadá mě snad jen vývar nebo pečeně - pokud se předem nedává osmahnout)... sama peču s oblibou přes noc, takže si vystačím s kvalitním hrncem do trouby - omáčky, husu nebo pečeni strčím večer před spaním do trouby, nastavím teplotu kolem 100 stupňů a ráno vypnu, nechám dojít a případně pak jen dopeču kůrku na 220, před podáváním...
|
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 10:42:33
Koliesko, právě že v tom je rozdíl. S vychytanýma receptama už často opravdu jen nahážeš a přijdeš, věnuješ 10 minut dokončení a hotovo. Samozřejmě záleží na jídle, ale dost často to tak je. Svíčkový a guláše si v průběhu vůbec nevšímám, naházím a konec, svíčkovou pak už jen proženu tyčákem a dodám šlehačku (povařím chvíli na sporáku, ale když si to načasuješ, tak lze i v hrnci, akorát si s ní musíš vzpomenout s cca půlhodinovým předstihem).Nejvíc práce je na začátku, když si předsmažíš nebo zatáhneš suroviny. Ale lze to vynechat, když jó chvátáš, a dává to vcelku přijatelné výsledky. Nehrozí připálení, oproti troubě malá spotřeba energie, nemusíš u toho stát, přidaná hodnota už promíchaných chutí.
|
Bouřka | 7675 |
14.11.2017 10:30:13
Mám už několik let, teď už dva, dokoupila jsem právě ten malý z Lidlu, pro nás na běžné jídlo bphatě stačí. Nejvíc dělám vývary, to pomalu každý týden, pak velké kusy masa připravované vcelku a omáčková jídla.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.