Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Citronove koliesko | 7937 |
14.11.2017 9:17:48
Tiez som nad nim uvazovala ale zatial nevidim ziadnu velku vyhodu oproti pekacu alebo obyc.hrncu.
Kacka - Minuly vikend som vecer do pekaca nasucho nasolila kacku, ráno o 6 som ju dala piect na 120st. (bez vody), po 5,5h som ju odkryla a dala dopiect korku. Nic sa nepripáli, kacka makká, korka chrumkavá, 3cm masti a stavy. Svieckova - asi sa neda len vsetko nahadzat do hrnca, odist a prist k hotovemu jedlu...najprv osmahnut, pridať zeleninu, korenie, potom je pauza na dusenie/pečenie (to robim ako pri kačke) ale potom to treba už dorobiť, rozmixovať, dovariť cca 30-45min to zaberie. Segedin - zase najprv cibula, maso, oprazit, okorenit, a dusit (cca 1-1,5h)...kapusta az potom (takze zase treba k hrncu prísť), dusiť spolu s masom 20-30 min...potom pridať smotanu a zase povariť 10-15min. Z toho mi vychádza, že samé sa to neuvarí. Resp. oproti obyč hrncu to nemá nejakú veľkú výhodu. Možno ešte guláš ale ten tiež robím buď v hrnci na sporáku (zemiaky sa pridávajú až ku koncu) alebo v rúre v pekáči a tam ide všetko naraz a podobne ako pri kačke počas pečenia neotváram, nepodlievam...na konci otvorím a hneď jeme. |
Evanek | 6714 |
14.11.2017 7:27:10
Mám a miluju přípravu jídel v pomalaci. Teď v něm byla přes noc husa a ráno jen šup do trouby na dopečení. Nikdy se nic nepřipálí a nikdy nic není tvrdé nebo nedovarene. Dělám v něm i luštěniny, jdou i bez namáčení. Jediná nevýhoda je, že to přes noc voní😁. No to jsem nakonec vyřešila tak, že hrnec dám do letní kuchyně u babičky a ráno nás čeká voňavé jidelko.
|
-Velšice- | 152842 |
14.11.2017 7:11:34
Mam a temer nepouzivam. Cca 1-2x za rok a jeste se do toho nutim. Takze za me ne.
|
sally | 3140 |
14.11.2017 0:09:43
Vařím v něm omáčková jídla - svíčkovou, znojemskou, segedin, rajskou, kuře na smetaně atd. Plus různé guláše, chilli atd.... používám cca 2x týdně....
Ale je potřeba si trochu vychytat recepty, co vám z toho chutná a jak to kořenit... Nevím, jestli by se tak osvědčil vegetariánům nebo lidem, co preferují minutky... takže to taky trochu záleží na tom, co jste zvyklí jíst. Jinak většina typů má vypínání - tj. nastavíš na kolik hodin to chceš vařit a on sám vypne, i když přijdeš domů o půlnoci.... |
Hello | 25305 |
13.11.2017 23:47:58
Mam a miluju ho. Zrovna vcera jsem delala mexicke kure.
Delam v nem vyvary, omacky a "pecu" maso. Vypinani si nastavis ty sama, takze je jedno, kdyz se vratis pozdeji, nez planujete. Ale je to jak s kazdym spotrebicem - musis se naucit v tom delat formou pokus/omyl. |
kopretinka3 | 89620 |
13.11.2017 22:47:38
jO ELEKTRIKU MÁM BĚŽNĚ ZAPNUTOU KDYŽ NEJSEM DOMA A když náhodou přijdu o půlnoci, tak mám tel, zavolám dětem a ty hrnec vypnou. Nejspíš se ještě dobře nají.
|
Bulik | 15617 |
13.11.2017 21:30:51
Děláme v něm úžasné vývary, máme 6 litrový, takže většina vývaru jde do mrazáku a pak už jen tahák z mrazáku, kdykoliv potřebuju. Super věc a to nesnáším většinu kuchyňských spotřebičů, co jde, radši dělám rukama. Pouštíme no převážně přes noc.
|
Gabi444 | 153409 |
13.11.2017 21:07:33
To mas zapnutou elektriku kdyz nejsi doma? A kdyz misto vecer prijdes o pulnoci tak se s tim stane co?
|
kopretinka3 | 89620 |
13.11.2017 21:02:59
Jeden z nejlepších pomocníků v kuchyni. Zadělám guláš nebo polévku enbo jakékoliv maso a nechám pomalu probublávat. Nikdy se jídlo nespálí, já používám pořád. A večer přijedu domů a jdeme večeřet. Polévky jsou z pomalého hrnce nejlepší.
|
petadurka | 80929 |
13.11.2017 20:59:26
Máte? Co v něm všechno vaříte?
Budou mít v Lidlu za 25 E. Jen jestli to není krám, co po 2 jídlech leží ve skříni...? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.