. Jablíčka jsem klasicky oloupla, vyjadřincovala, nakrájela a nechala rozvařit - s deckou vody, malinko přisladila třtinovým cukrem ( měla jsem kyselejší jablka ), můžeš domixnout tyč. mixérem, kvůli kouskům pokud by T. vadily. Kdybys to měla hoodně řidký zahustíš pudinkovým práškem, kamarádky mi radily i klasickou želatinu, ale já to dělala bez a krásně to drželo....
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.