25.11.2010 0:18:10 Pole levandulové
Re: Fondue
Mame na kazdy typ zvlast - na cokoladu normalni, porcelan, na cajovou svicku, ale ta cokolada se roztavi v mikrovlnce a svicka ji jen dohriva. Je to takove male. Nebo nekdy kupuji uz hotovy vyrobek, kdy cokolada je v hrnecku, ktery ohrejes a namacis primo do nej.
Na syrove fondue mame nejaky nerezovy hrnec, ve kterem na plotne roztavis ten syr a pak to dohrivas na elektricke plotynce primo na stole. Hrnec je normalne veliky, jen se na nej nahoru nasadi takova polopoklicka, kam odkladas ty vidlicky, aby ti tam nespadly.
Cenu nevim, oboji jsme dostali jako darek, ale predpokladam, ze nejak moc drahe to nebylo. Jen u toho nerezu je neprijemne to myti, protoze syr se na ty steny nalepi a pripece a to drhnuti je desny, takze kdybych si vybirala sama, volim urcite radeji teflon.
Odpovědět