22.11.2012 13:56:14 klíčnice
Re: Jak vaří ve vaší školní jídelně?
Moniko no já právě nevím, jestli třeba nemám já přehnané nároky. Oni se ohání tím, že dodržují normy-to je ok. Ale prostě to samotné jejich zpracování je /pro mně/ nechutné. Všechno rozvařené, rozblemcané. Např. onehdá měli králíka na česneku a bramborový knedlík- maso se dalo, knedlík byl kupný (tuhý a nedobrý)a kolem byla jakási omáčka co dle chuti vypadalo jako převařená mouka+voda+vegeta. Vegetu prý teda nepoužívají, ale něco bez glutamátů jo, rýže a luštěniny ty nejlevnější, z ryb pangas a občas nějaké filé. Ať je co je, u všeho je stejná omáčka a stejná chuť. Saláty bez chuti, polévky taky chutnají všechny stejně. Např. rajská chutná jako bys dala do 50 litrů vody jeden rajský protlak a špetku soli + v tom jakési rozvařené těstoviny.
Odpovědět