3.1.2013 22:34:19 ctvrtka
Jak dlouho vydrží tvrdý sýr v lednici a jak ho co nejlépe zabalit?
Manzel mel vcera pri nakupu velky voci a ujela mu ruka s triletou goudou. Mame ji kilo
Nevite pls nekdo, jak ji mam co nejlip zabalit do lednicky, aby vydrzela? A jak dlouho tak muze vydrzet? Jsme schopni snist tak deset-patnact deka denne, tim ze je trileta a hodne zrala, je hodne pikantni (i kdyz vyborna) a vic nedame. Tudiz mi to vychazi na cca deset dnu. Vydrzi? Je ukrojena z bochniku, tri kousky, zabaleny do potravinovy folie. Mam ji prebalit? A do ceho? Zas do folie? Nasla jsem na netu ponekud si odporujici rady, od folie, pres alobal az k prodysnymu pergamenovymu papiru, tak nevim, k cemu se priklonit.
Manzel tvrdi, ze pokud vydrzela tri roky, tak vydrzi dalsi pulrok, ale to se mi zda jako blbost, pac predpokladam, ze tri roky se mysli, ze byla v bochniku a nikdo do ni neriz a jak se rizne, tak uz se kazi. Nebo ne?
Odpovědět