
Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Barbora Moravcová | 155899 |
|
31.3.2018 18:41:03
Ahoj, chtěla bych se zeptat, od kdy a jak jste začali děti učit třídit odpad a asi hlavně, jaké máte koše, že to děti pěkně poznají, když jsou vysypané, tudíž nevidí obsah a netřídí jen podle obsahu v koši :D Díky moc.
|
| m-007 | 151891 |
|
22.3.2018 14:12:23
tojo, ale v 35 stupnich.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
22.3.2018 13:28:08
Bylo vakuované, nebo baleno v ochtanné atmosféře? Já bych pokud není oklihlé a smradlavé rychle zpracovala a snědla
|
| Kozí stezka | 155483 |
|
|
21.3.2018 22:02:39
Takové maso dám kocourovi a psovi.
Mám za to, že po dvou hodinách se začne kazit. |
| 77kraska | 132593 |
|
21.3.2018 19:20:54
provedla bych dukladnou cichovou zkousku a pak bych ho dlouho dusila
|
| Termix | 105545 |
|
|
21.3.2018 16:30:48
Taky bych nevyhazovala.
|
| madelaine | 42020 |
|
|
21.3.2018 13:46:06
díky všem!
![]() |
| Buchli | 121873 |
|
|
21.3.2018 13:29:37
Pokud opravdu nesmrdí, urychleně bych ho tepelně upravila. Jestli začne během úpravy smrdět, vyhodit.
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
21.3.2018 13:29:06
Pokud není ani malinko cítit, tak já bych ho nevyhazovala. Možná fakt nedělat minutku, ale třeba upéct roládu či udělat nějaké ragů, guláš - aby se dostatečně tepelně upravilo.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
21.3.2018 13:26:50
Já bych ho nevyhodila. Kdybych chtěla být extra opatrná, tak z něj neudělám minutku, ani čínu, ale spíš něco s delší tepelnou úpravou.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.