| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 11586  [Dalších 11566 >>]
madelaine 42020
21.3.2018 13:14:43
Omylem jsem nechala čerstvé krůtí maso přes noc mimo lednici. Musím vyhodit? Nesmrdí.
Líza 17721
18.2.2018 7:18:56
Z mojí zkušenosti to souvisí i s tím, jak dlouho skvarim.
Hodně řídké sádlo jsem měla, když jsem dlouho skvarila biosadlo z rohlíku cz.
Šuplík 137953
17.2.2018 19:50:55
Kupuju hotove v jednom venkovskem reznictvi, kde si sami delaji vse, vcetne skvareni a bourani masa....
WHITE 24391
17.2.2018 18:59:59
Přilít před koncem škvaření trochu mléka. Měla jsem opačný problém, všichni mi doporučovali trochu mléka na závěr kvůli lepší konzistenci škvarků, ale já jsem ho tam šplíchla víc, a sádle neztuhlo do roztíratelné podoby ani když jsem chtěla")
magrata1 95172
17.2.2018 17:22:57
konzistence sádla závisí na tom, čím bylo prase krmeno. Po kukuřici je řídké. Takže recept na výsledný produkt nemá vliv, to spíš ovlivní škvarky. Pokud bude moc tuhé, můžeš ho rozpustit a přimíchat do něj trochu nějakého kvalitního oleje, tím ti to zřídne.
ozakova 135139
17.2.2018 17:10:44
Ahoj všem. Potřebuji to jako mast (jen základ), ne na chleba.
Takže mi jde o řídké sádlo pro vstřebatelnost.
Dřív se mi podařilo vyškvařit řídké, zrnité sádlo...dnes je to typické tuhé spíš na chleba než jako mast.
Neví někdo jak na řídké sádlo? Je to druhem sádla?
Hanka 75 76332
15.1.2018 22:48:19
mohou si to dělat i děti sami namáčet do čokolády, jako fondue, také oblíbené
zwedavka 121994
15.1.2018 5:39:54
Ještě lepší než smíchat je našlehat šlehačku a vmíchat tvaroh.
Evanek 6714
14.1.2018 21:16:18
Náš jezevčík by věděl co se zbylými piškoty....není třeba se ptát ~y~
Jinak máme rádi studený dort s borůvkami, něco bílého - ve smyslu jogurt nebo zakysaná smetana nebo mascarpone a nahoře posypat kokosem.
Pole levandulové 23006
14.1.2018 18:59:02
Delam do misek dezert, kde se stridaji vrstvy piskotu pokapanych kavou a kremu z vyslehane slehacky smichane s mascarpone. Navrch posypat holandskym kakaem.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 11586  [Dalších 11566 >>]


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.