8.2.2013 22:30:22 kreditka
Re: Osaháváte rohlíky?
to je prostě realita...můžeš mít x hygienických norem, ale tomu aby ti vnikla myš přes rampu do pekárny nic nezabrání, nehledě k tomu že pečivo na balení se často strká k rampě aby vychladlo a mohlo se rychle zabalit. Co se týče hygienických kontrol ty sice chodí to jo, ale jednak jsou ohlášené předem (alespoň co jsem zažila já) takže se na personál udělá bu bu bu, víc než jindy se šůruje a v cíli kontrola sedne kdo kanclíku k čerstvým koláčkům a zkoumá papíry.... I kdyby byly sebevětší hygienické normy jakmile někde pracují lidi předpisy to nevytrhnou....v pekárně kde jsem pracovala se teda šůrovalo neustále, ale stejně by se fůra lidem zvednul kufr hned co by přišly k první mašině, protože spousta z nás má představu že pečivo apod.zboží se vyrábí tak nějak bezdotykově a extrémně čistotně a ono tomu tak není....
Odpovědět