| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

6.4.2013 23:11:47 překvapená 20.9.

Dort Rafaelo

Nevím, co mě to napadlo, ale jsem ve fázi korpus a svařená smetana s bílou čokoládou. Moje máma má narozeniny a vždycky si přála, abych jí upekla dort, tož jsem se v pozdním věku hecla.
Zdá se mi, že ta smetana s tou čokoládou budou děsně sladký, nevím, jak dál, recept říká, abych to ráno vyšlehala, vmíchala kokos a drobky z toho dortu, dala doprostředka, připlácla a potáhla ještě šlehačkou a posypala kokosem.
Nevím, zdá se mi, že to bude děs(sladký), přemýšlím o nějakém říznějším vyvážení (rum, rybíz) a taky se mi zdá další šlehačka navrch už hodně. Přemýšlím, že bych ho nepotahovala, ale dala tu hmotu jen jako vršek, čímž mi mimojiné odpadnou divné boky. Nedělaly jste někdy něco podobně šíleného? Tipy, rady?

Asi to dám ptáčkům..
děkuji
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Dort Rafaelo překvapená 20.9. 6.4.2013 23:11
*Re: Dort Rafaelo alzbeta 6.4.2013 23:18
**Re: Dort Rafaelo překvapená 20.9. 6.4.2013 23:47
*Re: Dort Rafaelo mm 7.4.2013 0:28
*Re: Dort Rafaelo Dari79 7.4.2013 7:19
*Re: Dort Rafaelo Luppa 7.4.2013 12:42
**Re: Dort Rafaelo překvapená 20.9. 7.4.2013 16:20


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.