Dort Rafaelo
Nevím, co mě to napadlo, ale jsem ve fázi korpus a svařená smetana s bílou čokoládou. Moje máma má narozeniny a vždycky si přála, abych jí upekla dort, tož jsem se v pozdním věku hecla.
Zdá se mi, že ta smetana s tou čokoládou budou děsně sladký, nevím, jak dál, recept říká, abych to ráno vyšlehala, vmíchala kokos a drobky z toho dortu, dala doprostředka, připlácla a potáhla ještě šlehačkou a posypala kokosem.
Nevím, zdá se mi, že to bude děs(sladký), přemýšlím o nějakém říznějším vyvážení (rum, rybíz) a taky se mi zdá další šlehačka navrch už hodně. Přemýšlím, že bych ho nepotahovala, ale dala tu hmotu jen jako vršek, čímž mi mimojiné odpadnou divné boky. Nedělaly jste někdy něco podobně šíleného? Tipy, rady?
Asi to dám ptáčkům..
děkuji
Odpovědět