Kastroly, pánve
Potřebuju poradit. Chtěla bych nové kastroly, pánve....ne nerez, ty máme, používáme na polívky, brambory, těstoviny, rýži....prostě vaření ve vodě. Máme i smalt, ale ten už je právě na odchodu a znovu ho nechci, odprýskává....
Na omáčky a guláše a dušené maso používáme nejradši povrch nepřilnavý, jako je teflon, ale teflon už taky nechci, ať máme sebelepší, v myčce se ničí a ručně to tu nikdo mýt nebude
.
Máme jednu keramickou pánev, na té ráda dělám ryby, ale na omáčku mi přijde, že není o nic lepší než ten nerez.
Uvažovala jsem o titanu, ale nemám s ním žádnou zkušenost a ani nevím, co kupovat a co ne. A třeba jsou i jiné druhy, tak uvítám doporučení a zkušenosti. A potřebuju dostatečně velký objem (min 4,5 l).
Díky.
Odpovědět