| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

2.10.2014 10:15:57 hANNELORE

Re: Jak zpracovat větší množství pórku?

Já nakrájím porek na špuntíky asi 1-2cm,spařím ve vařicí vodě 1minutu,dám do zavařovacích sklenic a zaliji vlažným nálevem /sůl 20g na 1 litr vody-uvařit/ a steriluji 15 minut 80°C.
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Téma: Jak zpracovat větší množství pórku? kopretinka3 3.11.2012 12:16
*Re: co se spoustou porku? Daniela už registrovaná 3.11.2012 12:23
*Re: co se spoustou porku? Miilu 3.11.2012 12:26
*Re: co se spoustou porku? Dee Dee+2 kluci 3.11.2012 12:29
**Re: co se spoustou porku? Mysterious 3.11.2012 12:43
***Re: co se spoustou porku? Valkýra 3.11.2012 12:46
****Re: co se spoustou porku? Alternativní kvočna 3.11.2012 12:49
*Re: co se spoustou porku? Alternativní kvočna 3.11.2012 12:46
*mrazák Insula 3.11.2012 13:0
*Re: co se spoustou porku? štěpánkaa 3.11.2012 13:7
*Re: co se spoustou porku? madelaine 3.11.2012 13:12
*Re: co se spoustou porku? perko 3.11.2012 16:0
*Re: co se spoustou porku? Ráchel, 3 děti 3.11.2012 18:58
*Re: Jak zpracovat větší množství pórku... hANNELORE 2.10.2014 10:15


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.