6.1.2017 7:56:46 nota osminová
Re: Zavařujete?
Většinou chutnají, kromě jablkového kompotu. Letos jsem dělala strouhaná jablka do sklenic, hruškové, třešňové, švestkové kompoty. Marmeládu jahodovou, špendlíkovou, ostružinovou a dvě malé skleničky borůvkové. Povidla hrušková, švestková a jablečná. Jablečnou nutelu. Šťávu z bezového květu a rybízovou. Asi tři druhy pečených čajů. Sušená jablka, švestky, v malém množství borůvky a maliny (ty teda musím bránit vlastním tělem a děti to dostávají na příděl do kaše. Trochu kečupu. Sušená mrkev, sušená podravka (mrkev, celer, petržel, brokolice, květák). Trochu zelených bylinek a meduňka. Když vezmu jen tu usporu na křížalách a sušených švestkách, dříve jsem si kupovala značku Alnatura, tak je to opravdu moc peněz. Paradoxně na chlebu a palačinkách to jíme málokdy, děti spíš do kaší a já to jím samotné, je tam málo cukru, žádná chemie, když je potřeba dohustit, tak použiji chia semínka.
Odpovědět