Teď dovařuju sulc, naliju ho do verrinek, aby to vypadalo hezky.
Měl přijet manželův brácha, možná dorazí, možná ne...možná se staví můj brácha s rodinou...nevím.
Uvařím zelňačku. NA oběd jsem plánovala hovězí na kdoulích, ale švagr by se na to šklebil, tak pokud dorazí, změním plán.
A pak pochutinky - slíbila jsem dětem, že vyrobíme muchomůrky, tak jsem koupila křepelčí vajíčka.
Pak mám připravené avokádo, že udělám nachos zdobené guacamole, a jamon serrano, že udělám kornoutky s granátovým jablkem a cantaloupe melounem.
No a pak tu mám spustu různých dobrot a zareaguju podle toho, kdo se ohlásí (a tedy toho, co jeho rodina jí a nejí). Mám nakoupeno, jsem schopna ad hoc vyrobit uherskou pěnu, krevetový koktejl, obatzdu, krevety na česneku, česnekovou pomazánku, vajíčkovou pomazánku, škvarkovou pomazánku, vinné želé se sýrovým krémem, entrecote steaky se salátem, plněná vajíčka, špenátový quiche, hummus, šunkové kornoutky plněné čočkovým salátem.... tak uvidím, co se bude hodit.
Loňské pochutinky (byl tu švagr a potom manželova máti s přítelem, tj. muselo tam být něco, co jedí
) jsem pro letošek sepisovala do dvou článků
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/polevky-a-chutovky/silvestrovske-pohosteni-co-muzeme-pripravit-s-predstihem/
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/polevky-a-chutovky/silvestrovske-dobroty-na-posledni-chvili/