Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
x.kacka.x | 68389 |
13.9.2007 20:10:25
Ahojky Jani, to počasí stojí opravdu za starou bačkoru. někdy mám pocit, že na mě lezou deprese.Pořád si připadám unavená a je mi z každé hlouposti do pláče. Sluníčka letos moc nebylo.
|
Jana a Danielek | (IP adresa: 85.207.101.153) |
• |
12.9.2007 9:02:32
Kačko vítám Tě mezi námi :-)
|
x.kacka.x | 68389 |
11.9.2007 14:33:07
Ahojky , já jsem z Bruntálu. :o)
|
• |
4.9.2007 20:10:35
jéé ahoj holky,píšu až dnes,poslední týden chodím spát o půl deváté jak jsem vyřízená :-))))))))..Marti myslím na tebe jak dovolená :-))taky bych nejraději hned někam odcestovala :-))
Navíc to počasí ted katastrofa :-(..zimu vůbec nemusím.. Jinak se setkáním počítám a moc se těším :-) tak jak budete mít chvilku písněte.. Zatím se loučím,mějte se mooooc hezky.Jana |
vendula a holky | 50535 |
30.8.2007 12:45:58
Ahoj holky,
já to mám s hlídáním celkem dobré, moje mamka sice chodí do práce, ale když občas potřebuji tak holky pohlídá, s tchýmí je to už horší, ta nemá skoro nikdy čas. Naštěstí toho hlídíní moc nepotřebuji, už jsem si zvykla být na holky sama, protože i manža je pořád v práci. Teď jsem si ale s mamkou domluvila, že mi je příjde jednou za týden večer pohlídat a já so zajdu do aerobiku, protože se taky potřebuji trochu odreagovat. Jinak si dám s Váma holky taky v Bruntále sraz, tak na mě nezapomeňte!!!!!!!!!!! Tak se mějte fajn, vy si Marti užijte dovču, jéé a Jani, taky moc gratuluji ke svatbě, my máme za měsíc už 10-té vyročí, no hrůza jak to utíká. |
Martina+M+M | 52447 |
29.8.2007 20:53:37
Ahoj Jani,
tak já to s hlídáním mám celkem dobré. Sice jen na jednu stranu, moje mamka bydlí v Bruntále a má domek se zahradou, bydlí ještě s mojí babičkou, má 81 let. Ale i ta je schopná Míšu hlídat i celý den. Malého bych jí nedala, ale třeba dneska když spal, jsem si odběhla do obchodu. Jsme tam každý den, přes léto jsme na zahradě, je to paráda. Manželovi rodiče bydlí v Ostravě, takže s hlídáním nic moc, ale třeba když jedeme k nim, tak babičce nechám obě děcka, a jdu cárat po obchodech, teď když už nekojím, je to úplná paráda. Ještě by se mi líbilo, kdyby si občas o prázdninách Míšu vzala třeba na týden, ale zatím nic. Je sice v důchodu, ale pořád nestíhá, tak snad se jí to taky uklidní, a bude víc hlídací. Jani, gratuluju k mladé paní, bylo to podle představ? My jsme byli teď kámošce, a užila jsem si to víc, než svoji. Ale to už je dávno. Klidně se v Bruntále můžeme sejít, domluvíme se jo? My v sobotu nebo v neděli jedeme ještě na dovolenou do Chorvatska, asi na týden, tak jak se vrátíme, tak Míša už začne chodit do školky, a budu přes den jenom s malým. Tak se potom ozvem, jo? Zatím se mějte holky!!!!! |
• |
29.8.2007 11:22:16
ahoj holky,MARTI,..
tak jsem zase nakoukla ..a jakpak to máte s hlídáním ? Myslím babičky atd.. Já se musím přiznat jsem na to m dost bledě.Radkova maminka bydlí 200 m od nás ale nemá čas,takže jsem na malého pořád sama,sami..Nějak to na mě doléhá.. a hlavně tady v tom zapadákově..nezlobte se holky že to píšu sem ale částečně se uleví :-)))))))) Jinak jsem zapomněla napsat že jsem byla včera 1. měsíc právoplatně mladá paní :-) 28.7.2007 jsme měli svatbičku :-) přeji holky hezký den,zase písněte Ps. Marti,byla bych moc ráda kdybychom se mohly v Br potkat :-) pááááááááááááááááááááááááááááá |
vendula a holky | 50535 |
27.8.2007 12:35:51
Ahoj holky, snad to oživne alespoň tady.
U nás je naštěstí plno dětí stejně straých jako Martinka, přímo v paneláku mám dokonce kamarádku se stejně starými dvojčátky holčičkami, tak tu máme veselo. Jinak přes léto jsme s holkama pořád někde, buď na zahrádce nebo na navštěvě, tak jsme pak rády že můžem být chvíli doma. Jinak Terča jde za týden do první třídy, tak už se taky na to těšíme. Tak se holky mějte a zase sem někdy jukněte. |
Martina+M+M | 52447 |
26.8.2007 22:09:01
ahoj Jani,
však já si Břidličnou taky představuju jako pěkný konec světa. Ani nevím, jestli jsem tam někdy byla, ať vzpomínám jak chce, fakt asi ne. V Bruntále je teda mrtvo, chodíme jen k babičce, každý den, kamarádku na vození mám jednu, ale má taky dvě děti, a je dost těžké to skloubit dohromady. Tak kdybys třeba chtěla někdy přijet.... |
• |
26.8.2007 8:46:07
Marti jsem z Břidličné,ale když je tady mrtvo tak si představ jak musí být v Břidličné :-( katastrofa,připadám si tu jak zakletá princezna.:-))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.