| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 3436  [Dalších 3396 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
4.9.2010 19:53:57
My už asi nepomůžem, skoro vše jsme rozdali. Máme už jen přebalovací podložku, ale je lehce rozpáraná. A vaničku asi máte, že...

Amandi - a do kolika dětí se ještě chystáte? Vím žes říkala, že jich cheš moc ~g~
Krakatice 22448
4.9.2010 13:33:53
Nazdárek kašpárek:-)

tak u nás je vlastně Luky ohledně školky veterán, takže pohoda~2~, Dominiček šel poprvé a dva dny plakal, ale v pátek už taky dobrý~R^ V pondělí bych je tam chtěla nechat spát po o, jednou se začít musí, tak uvidíme. Lukáškovi začínají úterky odpoeldne v hudebce a čtvrtky zřejmě jeho vysnění HASIČI~z~, tak se necháme překvapit, jestli ho to chytne.

No a já začínám 7.měsíc a musím dát do kupy věci na potomka. Chybí nám přebalovák nebo komoda....nemáte někdo?~x~ Lukáš zrovna donesl z půdy kočárek ještě po Lukáškovi, Adrien si ho bude určitě pamatovat :-) Chtěla bych ho i na třetí dítě, ale nemá vyndavací tašku, což je probléééééém~o~
4.9.2010 8:32:16
Ahojky ADRIEN!

První den ve škole Vojta zvládl bezvadně, jinak 1.9. byl pro něj významný i z dalšího hlediska - večer jsme mu vyrthli první zub ;-)
Ale celkově ho škola chytla, každý den došel nadšený a hned vytahoval knížky a sešity a chlubil se nám mberuškama (jako jedničkama), které dostal. Kéž by mu to vydrželo!

A Anna je co se školky týče taky vpohodě, myslím, že na to, že školka teprve 1.9. zahájila svou činnost se to rozjelo hezky, dětí je tam zapsaných dost a hlavně paní ředitelka je co see práce s dětmi týče naprostý profík.

Takže u nás dobrý ~;)

A co ostatní?
ADRIEN 21343
2.9.2010 8:24:10
Ahoj Rosti, až teď jsem sem nahlídla a vidím - tolik novinek u vás! Tak teď už se můžu zeptat, jak Anna zvládla nástup do školky a co Vojtík, jak je nadšený ze školy? Náš Míša je ve školce teď druhým rokem a pro něj je změna, že už tam i spává. Jak doma už od tří nespí, tak teď ve školce ve 4,5 letech po obědě usne. Měla jsem strach, v kolik pak usne večer - kvůli rannímu vstávání - a v půl deváté už spal. Zatím je nadšený (i tím spaním), uvidíme, kdy ho to omrzí.
Klárka už sama chodí a zrovna se jí klubou tři stoličky naráz. Všechny zdravíme.
30.8.2010 9:19:00
Tohle mně právě na Rodině hodně točí, člověk něco napíše, pak to odešle a ono se to tu nezobrazí. Pak už není chuť psát to znova.

Obvykle to řeším tak, že si celý text před odesláním nakopnu do schránky, ale copak takto se má web korektně chovat ?!

Jinak víte co je u nás nového?
- Vojta jde poprvé do školy - pozítří
- Anna jde poprvé do školičky - té nové křesťanské, kterou jsme v Kojetíně prosadili. Jestli chcete, dělal jsem té školičce i web, jak se jukněte. Ale zatím jde jen na provizorní adrese - http://www.bilysklep.cz/farnostkojetin/skolka

Ahoj VŠEM!

Kojetíňáci
Petra,Matěj3/06+Madlenka4/08 77037
30.8.2010 0:24:02
Tak znovu, včera jsem odpovídala, ale nevidím to tu ~q~:
Byli jsme teď taky pryč. Nosítko je možné vyzkoušet, půjčit, jak na malého, tak většího, stačí napsat na mail pod nickem nebo zavolat 603 747 859.
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
11.8.2010 14:28:52
Všechny moc zdravíme!! Jdu s konkrétní prosbou na Petru, jestli se tu ještě občas vyskytuje, potřebovala bych poradit stran Manducy X Erga či jiného nosítka, jde to ve Sluníčku vyzkoušet, event. vypujčit na více dnů, zatím kupovat nechceme, ale v září jedem na dovču a tam by se nám nosítko hodilo. Moc díky za info. Zdena
Krakatice 22448
10.8.2010 14:16:50
Tak kde to vázne? :-)

Je půlka týdne a nikde ani památky o mašinkách. Pojedou, nepojedou?:-)
Krakatice 22448
3.8.2010 13:06:35
Rosťo, mašinkou se určitě svezeme, snad vyjde počasí...těšíme se~R^

A mám dotaz, zda někdo neprodáváte dětské kolo velikost 16´?
9.7.2010 7:59:01
Amandi - no, vypadá to hezky, ale domů bychom ji, bohužel, nenarvali.

Ale já myslím, že třeba na AUKRU by se udat dala, ne?

Jinak 14. a 15.8. budeme jezdit osobáčky do Tovačova jak o dušu!

Rosťa
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 3436  [Dalších 3396 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.