Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Limai | 91448 |
17.3.2015 11:05:58
Tak já se nedivím že by ti vadila výchova tvých dětí cizími,když považuješ za přirozené že si tvoje dcera bude veřejně honit frndu.
|
Mirek_ | 118172 |
17.3.2015 9:55:59
Třeba jsou všichni až na tebe v pohodě. Třeba by ses mohla přizpůsobit ty...
Mně by vadilo, kdyby mi brácha výchovával mé děti. Říct názor a přání může, ale nějaké tlačení na děti... snad pokud jsou u něj na návštěvě, tak aby respektovaly jejich pravidla. |
Limai | 91448 |
17.3.2015 9:45:18
Kapradino mám obavu,že když do toho nebudu zasahovat já,nebude řešit nikdo nic.
|
Kapradina | 34186 |
17.3.2015 9:30:46
Limai,
já na jednu stranu chápu prarodiče, že chtějí eliminovat čas, kdy dítě řve na minimum - přeci jen už jsou v letech a mají na klid nárok. V tom případě by sis měla promluvit se ségrou, zda není hlídání takto živého a řvavého dítěte nad jejich síly. To, že se takto dítě chová je jednoznačně chyba jeho rodičů, že to nechali zajít takto daleko - pravděpodobně, ze stejného důvodu, že nechtějí aby jim doma dítě řvalo. Ale dítěti je třeba dát nějaké hranice, ne že se ji bude ono svým řevem vynucovat a rodiče a okolí bude donekonečna ustupovat. Rodičům to trapné nepřijde? Jak toto chování svého dítěte řeší? Proč ho neřeší a jen se vymlouvají na řev a věk dítěte? Nedivím se ti, že je ti trapně za (ne)výchovné postupy tvé sestry, ale prvotní impuls by měl vzejít od rodičů. |
Limai | 91448 |
17.3.2015 9:16:20
Fren já jsem si toho poprvé všimla zhruba před měsícem,ale zapoměla jsem to už tehdy ségře říct.Ale teď o víkendu už přetekla míra,protože ta malá to dělá skoro většinu dne a to i když je oblečená.A nevím jestli ostatní dělají jako že to nevidí nebo jim to nedochází,ale mě je to neskutečně trapný a hodlám tohle odbourat,i kdyby se ta malá z toho měla uřvat.
|
Limai | 91448 |
17.3.2015 9:08:33
Yuki není potřeba aby ten rozdíl vidělo dítě,ale u dospělých předpokládám že nebudou považovat za normu,že si dítě si může honit kdy chce a kde chce a patřičně zasáhnou.
|
Limai | 91448 |
17.3.2015 9:04:37
Úchylové nejsou,ale bojí se malé říct NE aby nezačala řvát. Oni se jí snaží skoro ve všem vyhovět,protože se bojí že z z řevu bude mít celoživotní trauma.
|
Tilík | 137962 |
17.3.2015 8:49:04
Jde, ale trvá to. Vysvětlovat, omezit na pokojík, nechat jí, aby to odsouhlasila, že to chápe a pokud chceš, aby přestala před lidmi, tak jen říct při akci: „Domluvili jsme se, že takové věci se před lidmi nedělají a ty to víš“. Ale trvá to.
Ještě lepší je klučičí argument: „Ale paní doktorka říkala přetahovat kůžičku!“ (paní doktorka je zákon) po argumentu, že ano, ale v koupelně, aby se dal hezky umýt ... „No jo, ale pak není velkej!“ |
Mirek_ | 118172 |
17.3.2015 8:33:01
Ono to "pochopení" se dá brát dvěma způsoby:
1/ Chápu, že tak je to v našich končinách zvykem a když budu fungovat jinak, budu za exota. 2/ Chápu, že když budu fungovat jinak, bude to mít nějaký přímý negativní dopad na mne nebo na okolí. V případě 1/ je pochopení relativně snadné - prostě to beru jako fakt. V případě 2/ už tolik ne, třeba to chození nahoře bez by nejspíš vadilo málokomu. |
Lady V. | 139699 |
16.3.2015 20:11:38
To jsou jednoduse kulturni vlivy urcite dane predevsim krestanskou tradici. V nasich koncinach se nechodi po ulici nahore bez jako na Krete ve staroveku, nenosi se sperky zvyraznujici penis jako v Papui a verejne se nemasturbuje.
Taky je u nas neslusne potahovat a odchrchlavat ci hlasite rihat, ackoli v nekterych castech sveta je to uplne normalni. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.