| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Budulínci aneb Zemřelo nám dítě

Diskuze pro všechny maminky, které potkala největší tragédie jejich života a přesto se rozhodly to nevzdát a bojovat dál. Naše děti zůstanou našemi dětmi jednou provždy, ať jsou kdekoli, tak proč si o nich nepovídat?

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3722  [Dalších 3642 >>]
ZUZKA KORINKOVA 4 DETI 135984
14.5.2013 10:16:45
VCERA TOMU BYLY PRESNE 2 MNESICE CO JSME SE NAPOSLEDY ROZLOUCILY SNESIM MALY A DRAHYM DANISKEM! TAK MNE TO PORAD STRASNE BOLI ZE UZ TADY NENI SNAMA. NEJDE TO BEZ NEJ ZIT. SICE VIM ZE VSPOMINKY ZUSTALY ALE TY VSPOMINKY MNE ZABIJEJI. PROTOZE TO JSOU UZ JEN TY VSPOMINKY! DAMISEK BYL A JE PORAD PRO NAS TO NASE SLUNICKO VESELE KTERE VSICHNI MILUJEME. TAK MOC NAM VSEM CHYBY A HLAVNE TED SVOJI SESTRICCE KTERA HO MOC MILOVALA, MOC PLACE POMALU KAZDY DEN A MOC SE JI STYSKA. JE TO KATASTROFA JE TO TAK BEZ NEJ TEZKE.... BOLI MNE MOC SRDICKO A MOC PO NEM PLACE.~n~~n~~n~~n~
Dana (IP adresa: 213.192.60.81)
  • 
7.5.2013 15:10:08
Ahoj,mě zemřel syn 30.05.2011 ve 23 letech.Přesně chápu jak ti je.Je to strašná bolest. Stále slzy,bolest, nevěřím, že ho už neuvidím.Bolí to strašně a nikdo nepomůže. Nikdo.Když tak se mi ozvy. Třeba si trošku popovídáme a bolest bude sdílená. Ahoj.
Danka 136592
13.4.2013 15:06:50
Dnes jsou to 4 roky.4 měsíce a 7 dnů co nám zahynul při autonehodě náš milovaný syn Štefánek bylo mu 19,5 roku, a je to čím dál horší a horší. Pořád za ním chodím k hrobečku a povídám mu co nového doma. Stále čekám, že se vrátí domů. To už není život, to je přežívání ze dne na den. Odešel kus z nás. Taky se mi chce pořád křičet a stále brečím. Ten kdo to nepřežil. Neví co to je.S pozdravem nešťastná máma
Kliková hřídel 4/08+2/09+2/13 92397
15.3.2013 17:32:48
Zuzko, pokus se získat pomoc na www.dlouhacesta.cz .
Tylity 114268
14.3.2013 23:58:29
Zuzi, musis jit dal.. take jsem prisla o deti.. je nutne jit dal.
jsou ruzne zpusoby, jak prijit o deti. Toto je des.. hruza - a bude to dlouho trvat, ale zivot, tva cesta - proste musi jit dal. Mas na to jit dal, mas na to zit dal zivot. Potrebujes cas.
Vzala bych te za ruku, kdyby to slo, holka..
14.3.2013 21:08:49
VCERA JSEM PROZILA TU NEJHORSI VEC VE SVEM ZIVOTE. A TO ZE JSEM MNELA POHREB SVEHO SLUNICKA DANISKA! JE TO TO NEJHORSI CO MNE KDY MOHLO POTKAT. NEJDE MI TO VUBEC BEZ NEJ,NIC MI NEJDE POTREBUJU HO A NENI TADY. TU VELKOU BOLEST KTEROU V SRDCI MAM MI ASPON TROSKU ZAHANEJI JEHO FOTKY. BOLI MNE STRASNE SRDICKO TAK STRASNE MOC A TA DIRA KTERA TAM JE! ~n~ TU NOC CO SE MU TO STALO JSEM HO MNELA V KOCARKU U POSTELE A V POKOJI TEN KOCAREK STOJI DODNES. NEJDE HO DAT PRIC PROTOZE HO TAM VIDIM A TO PROSTE NEJDE. VECER SE MI STAVA ZE HO V TOM KOCARKU VIDIM A ON JEN MLCKY KOUKA ZASE NA MNE.~n~ JE MI TAK NANIC TAK MOC. MOJE DETI SE MNE PORAD SNAZI ZAMNESTNAT ABYCH NA DANISKA PORAD NEMYSLELA ALE KDYZ VECER USNOU A JA ZUSTANU SAMA,JSOU TO PRO MNE HROZNA MUKA.
12.3.2013 8:57:10
MOC DKUJI JE TO STRASNE VELKA STRATA A JESTE VETSI BOLST KTERA ZAPLNUJE TED MOJE SRDCE. VUBEC SI TO BEZ MOJEHO SLUNICKA NEDOKAZU PREDSTAVIT. JE TO TAK TEZKE TAK MOC. CHCE SE MI RVAT ABY SE MI VRATIL ZPATKY ZE MI STRASNE MOC CHYBI.~n~ VUBEC NEVIM CO SI MAM POCNOUT CO DELAT.
Mili+5 20018
11.3.2013 19:11:30
Zuzko, upřímnou soustrast. Ta bolest a všechny ty pocity jsou neskutečné a hrozné, posílám objetí.~6~ Možná se i zde někdo ozve, ale pokud by ses měla potřebu vypsat z bolesti a sdílet s ostatními stejně postiženými maminkami, které budou Tvé bolesti rozumět, tak tato
diskuseje živá a navštěvovaná.
11.3.2013 17:33:09
CHTELA JSEM SE JEN PRIDAT . 4 BREZNA RANO MI UMREL MUJ MILOVANY SYN DANIEL. BYLOMU TEPRVE SEDUM MNESICU. JE TO STRASNA RANA PR NAS A JA BEZ NEJ NEDOKAZU ZIT. MAM DALSI STARSI DETI TAK ZE SE SNAZIM VENOVAT JIM. ALE TA PRAZDNOTA MNE ZABIJI BEZ MEHO DANISKA. NEDOKAZU TO BEZ NEJ,CHCE S MI STRASNE KRICET,POTREBUJI HO OBEJMOUT. POTREBUJI SE SNIM MAZLIT TAK JAKO KAZDY DEN A ON TU NENI. NENI KOCAREK JE PRAZDNY,JEHO VECICKY LEZI NETKNUTE VE SKRIN. JEHO HRACKY LEZI TAM KDE JE NECHAL. PORAD HO SLYSIM BRECET,VSUDE HO VIDIM. NEDOKAZU TO BEZ NEJ NEJSEM SILNA ANI TROSKU. MAM KUS SRDCE PRAZDNEHO A NIC A NIKDO TO NEMUZE ZAPLNIT.~f~
Šešule 94264
26.2.2013 18:16:19
Mili~7~~x~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3722  [Dalších 3642 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.