Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Z+2 | 109449 |
![]() |
23.5.2017 9:31:56
Tý jo, a ty znáš restaurace kde nešidí?
|
Markéta | 121171 |
23.5.2017 9:25:22
A jak to šizení probíhá?
A to si bude každý z devadesáti lidí objednávat samostatně jídlo? To si nějak nedovedu představit. Šizení na jídle se dá zamezit tak, že si vyberou z jídelního lístku dopředu a vy to do hospody pošlete - víte, kdo si co objednal a co to stojí. Na některých akcích to tak děláme, je to celkem praktické. Nebo bufet. Saláty a moučníky mohou být na hromadě, která se prostě zaplatí celá. S pitím je to problém, třeba u kamarádky na svatbě byla prý největší položka na účtence za kafe (ani ne za víno, to nechápu). Ale zase - dá se dohodnout na určitém počtu lahví vína, které budou k dispozici, až se dočerpají, hospoda dá vědět. Totéž třeba kafe a nealko - takže až vám po hodině hodování řeknou, že jste vyčerpali limit 270 flašek limči, můžeš se s nimi začít hádat. |
Kat | 121378 |
23.5.2017 9:23:37
Jendo, bud delat, ze nic nevis. A nebo opravdu zajit za sefikem a sdelit mu, ze jsi slysela..... A ze bys byla nerada, kdyby nastal problem. Muzu se na vasi profesionalitu spolehnout nebo mam hledat neco jineho?
|
Jenda00 | 78044 |
![]() |
23.5.2017 9:12:16
Mám dilema .... máme pobočku u menšího městečka, která má relativně dost zaměstnanců. Teď bude příležitost pro vedení firmy pozvat jedno oddělení za dobrou práci do hospody. Mám to na starosti. Jela jsem tam a (a nebylo to tak těžké v tomhle malém městečku) našla restauraci, která plně vyhovuje. Prostorem, krásnou zahrádkou, prostě vším. Takže jsem tam zabukovala místo, vlastně celou hospodu bude nás skoro 90. Pan majitel samože okolo mě skákal jek jelen v říji :) . Jenže teď, pár dnů před akcí se tu dozvídám, že se tam šidí a to opravdu ve velkém. Co teď ? Na jiné místo není ani čas ani prostor. Kamarádka radí, jít tam a říci něco ve smyslu, zaslechla jsem takovéto řeči, a doufám, že naše objednávka bude v pořádku, nerada bych řešila nějaké nesrovnalosti... to ale přiznávám mi nějak nejde přes pusu. Vím, že v reálu nemám šanci to ohlídat, nemůžu s každým dělat objednávku, jídla a pití. Jako firma to zaplatí, ale říkám si, že zas není důvod nechat se ošulit. Dýžko samože dostanou dobré. Máte nápad, protože já přiznávám, že ne. Na jednu stranu si říkám, že a to peču, na druhou stranu se mi to nechce. ještě napíšu, že to nám z několika zdrojů a na sobě nezávislých.
|
Pruhovaná | 64704 |
![]() |
11.3.2017 9:31:25
No a U Hrocha nic?
|
Pruhovaná | 64704 |
![]() |
11.3.2017 9:29:12
U Fleků je to teda past na cizince největší.
Jestli nejsou snobi, vzala bych je do Lokálu, je kousek od Karlova mostu a české jídlo skvělé. Mohi by ochutnat tradiční smažák ve vysoké kvalitě ;-). |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
![]() |
11.3.2017 0:37:37
jo, Louvre je taky fajn
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
![]() |
11.3.2017 0:36:12
beru do Malostranské besedy. má to tam atmošku, ceny na to, jak je to turisticky exponované místo, jsou snesitelné, vaří tam dobře
|
Louisa Z. | 125242 |
![]() |
10.3.2017 22:45:37
O Imperialu jsem slyšela z více stran špatné recenze... neodpovídá poměr cena x výkon. Ceny vysoké, přitom prý tam jsou lidi našlapaní - co nejvíce stolů do prostoru, tedy nemají dostatečné soukromí. A jídlo prý taky žádná sláva... když člověk očekává extra Pohlreichovu kvalitu.
|
Filip T. | 134358 |
![]() |
10.3.2017 20:31:20
A ještě Villa Richter na Opyši - výborná kuchyně: http://www.villarichter.cz/pricelist/piano_nobile/
Hodnocení maj taky dobrý (https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g274707-d1197544-Reviews-Villa_Richter-Prague_Bohemia.html), je to hned u Hradu a s romantickou polohou i výhledem na starý město. U Fleků je to načančaná kulisa pro turisty, nefalšovaná česká hospoda v historickým centrum je U Černýho vola na Loretánským náměstí (https://www.tripadvisor.cz/Restaurant_Review-g274707-d866498-Reviews-U_Cerneho_vola-Prague_Bohemia.html) - každej cizinec, kterýho jsem tam poslal, byl nadšenej. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.