Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
30.3.2011 20:07:23
ahoj, Magráto, fakt je Snape "hodný"? Se mi tomu ani nechce věřit, páč v tom třetím díle Harryho pěkně dusí. Holomek jeden..
Chybí mi dočíst 90 stránek a začíná to být zajímavé . Jdu naládovat pračku, proletět sprchou a číst. Ale celé to dneska určitě nezvládnu. Jsem nějaká ospalá a kluci mají rýmu, starší celkem ok, mladší byl už 2x vzhůru. Ale je lepší, když mu to teče ven, než kdyby to měl usazené. Jsem celý den utírala sople To je tím počasím, sice svítí sluníčko, ale u nás furt fouká a celkem studný vítr. |
1.3Magráta13 | 36870 |
27.3.2011 17:04:53
Viď? Já taky žasla, jak to má promyšlené. Vůbec si nedokážu představit, jaký musí mít spisovatel mozek, když už v prvním díle nakousne něco, co vygraduje až v díle 7. To už musí mít prostě nějakou linii promyšlenou.
Jediný, čím jsem si byla jistá od prvního dílu byl Snape. prostě jsem odmítala věřit, že tahle postava je padouch. Asi je to i tím, že jsem to četla jako dospělá a přišlo mi, že kdybych měla učit taková čísla jako Harryho a jeho partu, že bych se občas taky neudržela. |
26.3.2011 20:43:23
Ahoj Magráto, jj, dočtené to mám. Už zdolávám trojku.
Normálně jsem tomu Radleymu (asi to mám blbě naspáno) skočila na lep. A jednu dobu jsem aj přemýšlela, jestli v tom nemá prsty Percy, ale tomu se mi moc věřit nechtělo. Jj, prostě to má Rowlingová dobře vychytané . |
1.3Magráta13 | 36870 |
26.3.2011 19:28:33
Ahoj holky,
tak Popice, co těch 50 stránek? To už přece musíš mít dočtené |
19.3.2011 21:20:35
Ahoj holky, jdu vás pozdravit.
Mně chybí dočíst už jen cca 50 stránek. Je to napínavé , jenže já teď musím študovat manuál k účetnímu programu , takže si před spaním dočtu jen rozečtenou kapitolu. Tož se jdu vzdělávat |
Snapeová | 81388 |
19.3.2011 14:42:01
Tak jsem včera o půlnoci dočetla Sekáče. Jak jsem se nemohla začíst, tak od půlky paráda. Mágové mě teda moc neberou, ale Smrtě mám ráda Odpoledne se staví kamarádka a přinese další díl
|
1.3Magráta13 | 36870 |
16.3.2011 18:11:39
No jo, Popice, zákon schválnosti funguje spolehlivě, to znám.
Tak si hezky čti, jsem zvědavá na tvé dojmy. |
16.3.2011 13:48:30
Ahoj holky, Snapeová, držím pěsti, ať to s babičkou zvládáš a máš čas na odpočinek
Magráto, syn bude mít příští měsíc 3 roky. Knížky má moc rád. Teď vstávají dost brzo, někdy se stane, že mladší spí trošku déle, tak si Filip vezme k nám do postele Káťu a Škubánka a šeptem si to tam "čte". Samo, že mezitím prudí, že má hlad, žízeň, atd.. Jen tak nás vyspat nenechá Čtu toho Harryho a začíná to být napínavé . Starší je dneska ve školce (chodí jen 1x týdně). Pokud mladší ještě chvíli bude spát, tak jdu číst. Už jsem stihla poklidit co jsem potřebovala, tak si uvařím a jdu na to. Mějte se Se vsadím, že dám Enter a spustí se siréna , max mně nechá uvařit to kafe |
1.3Magráta13 | 36870 |
13.3.2011 15:04:04
Snapeová,
s babičkou dobře děláš. Schvaluju tenhle přístup. tebe potřebuje ještě tvoje rodina, abys byla fit. Bohužel staří lidé jsou někdy hodně sobečtí a hlavně moc ovlivnitelní. Popice, a kolik je synkovi? Vojta si takhle taky "čte" sám. Momentálně mi už Krteček leze krkem Ale včera jsme byly na karnevalu a zdrželi se na kafe u kamarádky. Domů jsme dojeli v půl 8 večer, malej samozřejmě vytuhl v autě, tak jsem ho přenesla rovnou do postele, tak jak byl špinavej a upatlanej. jen jsem z něj svlíkla svetr a tepláky a dala mu plínu. |
Snapeová | 81388 |
13.3.2011 12:01:26
Holky záviďte. Já mám spavé obě děti. Teda dneska už je to asi normálka. Ale Veru byla miminko, které usnulo kdekoliv a kdykoliv. Daneček byl ještě mnohem spavější. Někdy jsem si až říkala, že jsem toho spavce někomu ukradla. Protože jsem slyšela, že když je jedno dítko spavé, tak druhé bude totálně nespavé
Mag, s babičkou je to čím dál horší. TEda spíš psychicky. Momentálně u ní žije její syn alkoholik a babičku strašně ovlivňuje. Takže je babička strašně zlá, bojkotuje veškerou snahu o péči, nadává, nebere léky. A přitom ji strašně vyhovuje, že se o ni stará tolik lidí. Nechala zrušit paní na pomoc, která ji brala ven a vařila, protože ji prý stačí, když tam chodím já. Ale, že já chodím do práce a mám dvě děti, to ji nějak nezajímá. Děti už tam vůbec nechtějí chodit. Takže jsem i já zkrátila péči na minimum. Přinesu nákup, umyju nádobí a frčím pryč. Už mě nebaví nechávat se zapřahat. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.