| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sexuální výchova

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 5659  [Dalších 5639 >>]
Pole levandulové 23006
3.4.2018 10:24:42
Buchli, transsexualita a sexualni orientace jsou dve odlisne veci, takze ano, muze se vnimat jako kluka zaroven mit pritele.
Iris1234 Swiss 155337
3.4.2018 10:08:55
Mluví o sobě v mužském rodě, stylizuje se jako kluk, odmítá na sebe vzít jakékoliv dámské oblečení (nemusí mít holčičí motivy, stačí když je prostě, ženské), nechává si říkat Marek a její přítel je gay, takže ji bere jako kluka. Jejich vztah je celkově takový zvláštní.
Žžena 83005
3.4.2018 9:38:31
Můžou, jednoho takového máme i zde na Rodině.
Iris1234 Swiss 155337
3.4.2018 9:36:10
Transsexuálové prý můžou být i homosexuální...
.libik 142094
3.4.2018 9:26:36
Vždyť píšeš, že má přítele?
Mariana +2 135342
3.4.2018 9:24:21
No ale co to přesně znamená že se chová jako kluk, vyjadřuje se jako kluk?
Tedy mluví o sobě v mužském rodě ?

Je rozdíl zda má vizáž kluka anebo zda se cítí být klukem v ženském těle.
Ale to zatím nic z toho co bylo napsáno nepotvrzuje.
Opravdu je hodně velký rozdíl zda je to "jen" puberta, anebo problém s identitou.

Zajímavé že má přítele, ten s ní chodí jako s holkou nebo klukem ?

P.S. Já jsem strávila svou pubertu v otrhaných džínách a vytáhaném obřím triku s nápisem metal. Šaty, sukně, líčení, to mi nic neříkalo. Ale klukem jsem se necítila. I když podle starší generace jsem tak asi vypadala. Možná až na dlouhé "neupravené" háro, které ale tehdy nosili tak i kluci.
Ještě štěstí že to se mou nešli rodiče hned řešit k "odborníkovi". ~;)

Sukně a spoustu "holčiččích" věcí nenosím a nedělám doteď. Vyrostla jsem však v celkem normální ženu.
LenkaCh 62856
3.4.2018 9:17:54
Hlavně ji ty “holčičí” věci nenuť, jsem vysloveně technicky typ a v pubertě jsem všechno holcici nesnasela. Spoustu jich nedělám dodnes, zcasti proto, ze mi je vynucováním máma znechutila. Odborník určitě neuškodí, ale každá ženská se nemusí nutné malovat, nosit sukně atd a možná jen rebelující proti tomu, co ji jako holce podsouváš.
Iris1234 Swiss 155337
3.4.2018 8:52:59
Moc se mi nesvěřuje, je uzavřená, ale ostatní ji jako kluka berou a pokud ji někdo na ulici osloví jako holku, začne se ohrazovat a štěkat.
Žžena 83005
3.4.2018 8:43:31
Mne by zajímalo, jestli se CHOVÁ jako kluk (ignoruje holčičí módu, vymezuje se proti roli slečny apod.), nebo jestli se CÍTÍ být klukem (že nepatří do těla, do kterého se narodila). To první je normální, klidně pubertální vzdor, to druhé, pokud je v nesprávném těle, se řeší s odborníky.
Buchli 121873
3.4.2018 7:51:15
Ta maminka, jejíž nejstarší dcera zjistila, že je vlastně kluk, už sem bohužel nechodí. Určitě je na místě odborník, a to opravdu odborník na tyto záležitosti, třeba paní Hana Fifková. A zaujalo mě, že dcera má přítele. :-) Proč ne, že, nakonec, spolužačka měla starší sestru, která nosila chlapecký oblečení a nechala si říkat chlapeckým jménem. Teď je z ní normální vdaná paní se dvěma dětma.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 5659  [Dalších 5639 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.