| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sexuální výchova

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5659  [Dalších 5629 >>]
Žubka 15263
3.4.2018 7:50:26
Ještě dodám, že moje dcera taky není zrovna odvázaná z nějaké péče o sebe, akorát se holí, ale to je asi tak vše, ona je prostě silná individualistka. ~;)
Žubka 15263
3.4.2018 7:48:57
Hm, asi bych to řešila s odborníkem, myslím, že je zrovna ve věku, kdy se snaží zjistit kdo vlastně je, pokud by to tak bylo, že by se cítila být klukem, stejně s tím ale nic neuděláš. Nutit ji do holčičího oblečení je ale nesmysl. Moje dcera taky nesnáší sukně a šaty, nejraději nosí legíny, džíny a trika. Nenutím ji, nemá to smysl. Přitom je to pěkná holka a třeba u ní si myslím, že orientaci má správnou. Držím palce. Hlavně žádný tlak, asi by se to minulo účinkem.
jentakj 147688
3.4.2018 0:42:26
No tak určitě s ní zajít na specializ. pracoviště, aby se zjistilo, co a jak. Nevím, jestli to takhle na začátku řeší psycholog, psychiatr nebo sexuolog. Ale někdo tím tady /myslím na rodině/ už prošel, takže až se tu objeví, jistě dá fundovanou radu, kam se obrátit.
Iris1234 Swiss 155337
3.4.2018 0:36:18
Ahoj, máme doma už delší dobu krizi. Mám patnáctiletou dceru, která na sebe odmítá vzít jakékoliv holčičí oblečení (na svatbu strejdy odmítá jít pokud jí nedovolíme pánský oblek), nijak o sebe nepečuje, vyjadřuje se jako kluk a jako kluka ji oslovují i kamarádi a její přítel. Nevím co s tím dělat, šílím z ní. Pomůže mi někdo? Celé dny se buď to fláká venku nebo sedí u pc a hraje hnusné hry. Známky má dobré, takže do učení ji nutit nebudu...
Petr Mach 155890
29.3.2018 12:15:47
A co koupání v rybníce? Myslím že jsi zbytečně přecitlivělá.
Velšice 92803
5.2.2018 15:17:36
Hele, ono je samozrejme kazdy dite jiny, ale u svych vlastnich i nevlastnich synu vim, ze bych s tim nepochodila. Ja jako holka jednu knizku dostala, i kdyz uz v dobe, kdy mi k nicemu nebyla, ale u tech kluku to nejak vnimam jinak.
Lowkey 144066
5.2.2018 15:03:30
Já koupila tohle: https://obchod.portal.cz/vychova-a-rodicovstvi/dospivani-kluku/
Jsem spokojená, narozdíl od jiných podobně zaměřených knih tam není SEX na prvním místě, ale na pubertu se nahlíží celkově - vztahy mezi vrstevníky, rodiči, nálady, změny těla, ochlupení, jak prožívají pubertu holky, atd.
Hills 85090
5.2.2018 14:37:20
Prosím o tip na nějakou pěknou knížku o dospívání (nejlépe od českého autora, pokud něco existuje)pro 12letého syna. Hodně si doma o dospívání a všech těch změnách, které ho čekají nebo už pomalu přicházejí, povídáme, ale chtěla bych něco, kam by se mohl mrknout i sám, pokud by se někdy přece jen styděl zeptat.
Silueta 17864
22.1.2017 11:28:02
Letos jsem dětem k Vánocům koupila knížky od Albatrosu: Bude ze mě slečna (chlap) - C.A.Plaisted. Jsou to tenké brožurky, pěkně udělané s kreslenými obrázky, vtipně. Děti je přečetly jedním dechem hned a k čemu chtěly vědět víc, přišly se zeptat. Doporučuji.
https://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/pro-deti-a-detske/albatros-bude-ze-me-slecna
xxxxxx2 134466
19.1.2017 14:27:17
Když se zeptají, tak jim řeknu. Ale ani 10-letou to ještě nezajímá. Jo a včera jsem jim pouštěla ježčí porod.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5659  [Dalších 5629 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.