| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bradavice a molusky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1558  [Dalších 1498 >>]
Fren 117315
2.9.2015 9:48:40
Syn byl jako dítě na chirurg.odstranění bradavic,ale myslím,že se totenkrát úplně nepovedlo,ale tchyně mi poradila přiložit na bradavici cibuli,která byla nějakou dobu naložená v octu- takže na noc,zafačovat -a fakt bradavice nadobro zmizely.Cibule s octem je ale opravdu agresivní,takže pokud možno opravdu překrýt jen postižená místa.úspěch zaručen!
Marcela a 3 65688
2.9.2015 9:31:10
My jsme ani nezaříkávali, ale u obou starších dětí bradavice zázračně zmizela potom, co jsem už skoro volala na kožní kvůli vypálení.
Marcela a 3 65688
2.9.2015 9:29:58
Vyloženě vyřízli? Bolelo ho to pak hodně?
Marcela a 3 65688
2.9.2015 9:28:03
Vrátila se mi po letech bradavice na noze, tentokrát zespoda na palci. Kolodium jsem koupila a mažu, tak uvidíme, zdá se mi, že mizí. Předtím jsme měli Duofilm, ten se mi zdál být větší dryják.
77kraska 132593
2.9.2015 8:25:09
dceri jsem mazala bradavici pul roku vsim moznym z lekarny, nic nepomahalo, nakonec jsem prilozila na noc tenke platky cesneku a zalepila naplasti - po trech nocich s cesnekem nebylo po bradavici ani pamatky a uz nikdy pak dcera bradavice znovu nemela

muj partner (racionalni) tvrdi, ze konecne zabraly vodicky z lekarny, ale ja verim, ze zabral cesnek
Alena, syn 2005 123688
2.9.2015 8:00:57
Já se přidávám se zaříkáváním... Syn měl na noze jednu nezničitelnou mrchu, kožní jsem vyloučila okamžitě, takže jsme se jí snažili zbavit vším možným... Duofilm, Verumal, česnek, banánová slupka a já nevím co všechno jsme vyzkoušeli...
Po asi půl roce nám někdo poradil zaříkávání, takže jsme zaříkávali (ale v hloubi duše nevěřili : -)) Pak si syn někde našel, že někomu pomohlo desinfekční mýdlo, asi 3x umyl a mrcha zmizla... prostě tomu UVĚŘIL... Já jsem velký pragmatik, ale tohle jsem viděla na vlastní oči, stejně jako u syna vidím účinnost homeopatik a chtě nechtě musím uznat, že na tom "něco je" : -)))
Líza 17721
2.9.2015 5:27:42
Pampelo, mám podobnou zkušenost, jako desetiletá jsem si nechala zmizet bradavice autosugesci.
Pam-pela 97353
1.9.2015 23:36:09
Pomohlo asi to vynadání, vážně ~:-D.

Můj muž kdysi dělal na stavbě se staršími chlapy - Cikány. Protože měl tenkrát na chodidle bradavic několik a špatně se mu došlapovalo v pracovních botách, jeden z nich si ho pozval do maringotky, poručil sundat ponožky, znalecky okoukl a pak se mu v bradavicích "pošťoural" okousanou kuřecí kostí, bradavicím pořádně vynadal....kost zahodil přes myslím levé rameno za sebe.
K tomu odborně vysvětlil, že je potřeba kost hodit hodně daleko, nekoukat se za ní a bradavice určitě zmizí.
Zmizely fakt do několika dnů.

Po několika letech se udělaly nové, trik s kostí neopakoval, i když nad tím fakt uvažoval, ale on je dost pragmatický....natrhali jsme aspoň vlaštovičník, ale zabral až ve chvíli, kdy jsem manžela přistihla, jak bradavicím tajně tlumeně nadává a nakazuje jim, ať koukají táhnout.
Zmizely a od té doby se znova nevrátily ~:-D.

Jinak jsem se setkala ještě s cibulí, česnekem, Tea tree olejem....ale stejnak si tak nějak myslím, že je tam potřeba to přesvědčení, že je to možné takhle vyléčit....že je potřeba určitá víra. Trik s kostí je jistojistě založený na ní ~;).

jentakj 147688
1.9.2015 23:30:00
Manžel to postoupil - za mne - nedoporučuji a navíc - vrátilo se to. Zkusila bych všechno ostatní, snad i zaříkávání, než chir. zákrok. Manžela jen tak něco nerozhodí, ale tohle prý bolelo příšerně.
luthienka 77117
1.9.2015 23:09:52
Moje teta vzdy vzala nit, zarikala, za kazdou bradavici udelala uzlik. Pak s ditetem zakopala nit ( nejlepe pod okap) a kdyz nit shnila, tak bradavice odesla...:-)
Muslim, ze to neuskodi...
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1558  [Dalších 1498 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.