| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Bylinky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 774  [Dalších 694 >>]
Januta 46850
29.6.2015 15:43:43
Dooly, pokud dobereš 6ti týdenní kůru, terapeutka Tě znovu otestuje a vidíš, že ta oblast, na kterou jste se zaměřili, je vyčištěná, nebo zlepšená? Neumím si představit jestli ten přístroj třeba nakreslí nějaký graf, na kterém je to vidět, nebo se terapeutka jen dívá do přístroje a slovy interpretuje co vidí? Chci se dobrat k tomu, jestli je tam možnost o něco se opřít, nebo je to založené pouze na důvěře, protože já jsem byla důvěřivá, ale zklamala jsem se a teď vlastně hledám něco, co mi potvrdí, že v tomhle případě věřit mohu.
PJana 86863
28.6.2015 22:13:47
Doporučuji bylinářství v Řeznické v Praze. Nemám zkušenost přímo z panem Kindlem. K tomu nechodím. V bylinářství prodává takový mladý kluk. Přijdu k němu, popíšu problém, on se dlouho kouká a potom začne snášet bylinky. Potom zase kouká a nějaké bylinky vymění. Minule se mě sám zeptal, jestli nemám ještě další problém. Přesně ho poznal a to se na mě jenom díval. Dá mi dávku bylinek. Když mi docházejí, sepíšu si na papír co a jak beru a jdu k němu zase. Pobavíme se a on udělá nějakou úpravu.
Už mi pomohl při bolesti rukou, problémy se srdcem a štítnou žlázou. Mám k němu důvěru.
Januta 46850
28.6.2015 19:41:20
Dooly, máš mail, zajímaly mne nějaké podrobnosti.
Dooly. 12201
28.6.2015 11:24:36
Popletla jsem ti..troje kapky na 1,5 mesice stojí 900
Dooly. 12201
28.6.2015 8:16:31
Jani najdi si na stránkách joalis.cz někoho kdo testuje jeho metodou a prodava kapky joalis
Nicméně 1kapky stojí 300 a bere se jich 3-4 Typy naraz. To vystaci na ca5Tydnu. Takže když vezmu troje kapky na 1,5 měsíce za 1500, tak cena kt ti uvedl je přiměřená vzhledem k dobe léčení 3mesice. Plus jeste pripocitej testování - vyšetření to také není zdarma.
Ale každopádně já mam kapky vždy na 5tydnu pak 2 pauzu a testování. Jeste jsem neslyšela ze by někdo musel hned brat dávku na 3mesuce
lenka (IP adresa: 89.102.30.64)
  • 
27.6.2015 16:47:10
1. paní s mobilním telefonem nijak nesouvisí s tebou a tvojí situací
2. pokud má paní dceru v péči a neodstává výživné, stěžuje si oprávněně, to že nedře bídu
a může si dovolit i telefon, neznamená že musí živit dítě sama, mohla být v situaci, kdy
s tím výživným počítala a teď má problém

tedy s tímto léčitelem už bych se nebavila
magrata1 95172
27.6.2015 15:24:44
já mám taky dobrou zkušenost s Podhornou a s tím Bohdanem taky osobní dobrá zkušenost. Nemám to jen z doslechu.
Jaana2 62013
27.6.2015 13:07:35
Jani mám, na víc věcí, klasickou medicínu se snažím moc nenavštěvovat, protože na moje problémy mi nabídnou tak leda kortikoidy nebo ATB ... to mám už za sebou a dovedlo mě to tam, kde jsem. teď je to běh na dlouhou trať, protož následky "léčení" od běžných dr jsou docela závažné :-(
Januta 46850
27.6.2015 12:59:23
Děkuju za všechny reakce, někoho si z nich určitě vyberu, je fajn moci se takhle poradit. Lichořeřišnici jsem zkoušela, i brusinky, také vrbovku.
Paní Podhorné jsem psala před měsícem, mám od ní kůru na čištění jater a odstranění cysty, tu užívám, ale asi tři dny před započetím kůry se mi objevily moje časté potíže s močovým měchýřem, takže si nemohu říkat, že zhoršení stavu je přechodné, vlivem čistění organismu, protože potíže nejsou následkem kůry, ale začaly dřív. Trochu jsem doufala, že kůra na játra pomůže i s tím močákem, takže jsem ji nasadila, ale po týdnu užívání necítím zlepšení. Mám čtyři tinktury, dvě z toho působí i na ledviny, takže to bylo nadějné, ale nevyšlo. Mslela jsem tedy, že začnu pít bylinné čaje, protože na ledviny a močák nedoporučují pít dlouhodobě klasický urologický čaj, ale jen ve fázi akutního zánětu.
Od paní Podhorné mám tinktury poprvé, Jaani, máš s nimi dlouhodobější zkušenost?
Děkuju všem, hezký víkend.
Eržika. 36295
27.6.2015 10:09:36
Poradnu na stránkách má zdarma (když se zveřejní dotaz a odpověď) a odpovídá v reálných časech.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 774  [Dalších 694 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.