Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
6.3.2018 13:31:36
jj, to doporučuji
kalhoty rozhodně černé! Já sama jsem si po letech v černé dopřála žlutou a nikdy více - na svahu sice svítím, ale kalhoty jsou samý flek (stačí blbě vystupovat z auta. Oba kluci mají černé a OK. mmch - mladší junior má po mně černé uni Hannah 164 - to byla fakt super kolekce. Takže rozhodně černé a UNI: Ale pokud má narozky v létě, není dárek na SNOW blbost??? Beru podel sebe - dárek musím ihned "vozkoušet" - tj. kalhoty na snow patří na sníh |
Lassiesevrací | 134328 |
6.3.2018 13:00:04
Jo, to možná udělám, jí bude 12 v létě. Ale tak koukám dopředu, jestli něco z těch výprodejů... Já mám ještě mladší dceru, tak by se to unosilo. Navíc jsem uvažovala, kdybych jako základ koupila černé uni kalhoty, že by to mohl mít i syn....
Ty ceny před Vánocemi jsou dost vysoké, nebo je ještě nějaký čas, kdy se dá koupit lépe? Zatím jsem si vždycky vystačila s oblečením třeba z mmb, bylo to vždycky jako nové, dcera se navíc nikdy o oblečení moc nezajímala (narozdíl od té pětileté), ale už se to pomalu mění... |
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
6.3.2018 12:07:42
Lessie - pokud je jí 12, kup jí je k Vánocům. Za léto Ti holka může vytáhnout o 10cm a zšenštět o 10kg. Byla bych v tomto věku s nákupem opatrná, obzvlášť, když chceš něco nejen pro končící zimu.
|
Lassiesevrací | 134328 |
6.3.2018 8:29:09
Tápu.... Třeba u Horsefeathers mě matou ty dětské velikosti. A máte tip, kde koupit? Asi spíš na netu, bude to překvapení, tak to nemůžeme zkoušet...
Nebo i celý komplet s bundou. |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
5.3.2018 19:22:30
Jooo s temi instruktory souhlas.
|
Firenza | 130641 |
5.3.2018 17:46:46
.....nechat se vyvézt lanovkou k chatě nahoře. Pojištění , popít,a dýchat čistý vzduch.
|
Firenza | 130641 |
5.3.2018 17:45:09
...ač lyzar ,tak kdyz jsem viděla ty alpské instruktory , tak bych se od nich klidně nechala něco přiučit ...vážně , kutzy si tam platí klidně i dospělí lidé, třeba umějí trochu lyžovat ale nevěří si a instruktor dohledne, aby nedělali nějakou úplnou šílenost. A jinak stačí ke spokojeně dovolené v Alpách i jen obdivovat panoramata
|
Vítr z hor | 100046 |
5.3.2018 17:25:59
Levnější je půjčit si všechno v ČR. Určitě to zkus, využij instruktora a třeba tě to chytne. (Když se ti to bude líbit, zkus si pak sehnat vlastní lyže/boty/helmu/hůlky, budeš to mít po ruce a spíš se donutíš vyrazit, když bude příležitost.)
I bez lyží můžeš na sjezdovku a strávit mnoho šťastných chvil v restauraci nebo na lehátku před ní. V kabinkové lanovce věčně jezdí lidi bez lyží jen jako doprovod, na různých stanicích jsou restaurace a vyhlídky. Někdy u kabinky lanovky vysadí DJs i s barem. V Alpách bývá hodně bazénů, termály - na vysoké úrovni. V hotelu bude určitě spousta brožurek, tak je hned po příjezdu prozkoumej. My jsme tak třeba našli restauraci s lanovkou a sáňkodráhou (vyjedeš lanovkou, dáš si něco v restauraci a zpátky jedeš na sáňkách), zajímavé kostelíčky, památky, radonové lázně, terasu s vyhlídkou na curling, bruslaře a běžkaře, soutěž ve výrobě ledových soch... Jen jednou jsem tedy byla zklamaná - když program sliboval alpské trubky u zamrzlého vodopádu – a ona to byla dechovka |
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
5.3.2018 14:31:09
To někdy provozuju, některé lanovky jsou i pro pěší.
|
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
5.3.2018 14:24:55
Jsem Tvůj člověk. Na lyžích jsem schopná zvládnout svah, kde se učí tříleté děti, jinak se bojím. Nelyžuju nic moc, ale horší je psychika, na lyžích jsem srab. Hory si ale docela užívám. Občas se na lyže postavím, plužím si svou "rychlostí", párkrát jsme byli ve Francii, kde na tyhle moje svahy nebyla ani potřeba permanentka. Chodím klidně sama na dlouhé procházky, i někam popojedu busem. Moji chlapi stejně jezdí někde na černé sjezdovce a já jsem na těch nejjednodušších svazích stejně většinou sama, občas si dáme rande někde v občerstvovně u sjezdovky.
Měli jsme vždycky štěstí na ubytování i s jiným vyžitím, například bazénem, nebo byl přístupný bazén veřejný. Běžky je dobrý nápad, pokud ráda běžkuješ. S cenami půjčovného neporadím, lyže mám, koupené před lety v bazaru, už bych asi za půjčovné za ty roky asi zaplatila víc. Jinak postavila jsem se na lyže po víc jak 20 letech, když začínal lyžovat syn. Učila jsem se jako dítě na dřevěných lyžích, měla jsem šněrovací boty a snad jsem začínala s vázáním kandahár. Pak jsem leta nelyžovala, občas trochu běžky. A carvingy jsou přece jen něco jiného než to, na čem jsem se učila. Instruktora zkus, já bych potřebovala spíš psychoanalytika. Jinak potvrzuju, že v Alpách si skutečně ve většině středisek najde svah každý. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.