| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Domácí násilí

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13015  [Dalších 12995 >>]
Jan Štěpka 155110
8.11.2017 11:44:33
Dobrý den, prosím o sdílení a příp. vyplnění, pokud se to někoho týká. Jedná se o výzkum příčin domácího násilí a do budoucna může v této problematice velmi pomoci. http://www.smartsurvey.co.uk/s/tpomoc/
..,,.. 154353
2.11.2017 9:26:08
Tady najdeš spíš drsňařky a drsňáky, a ne utlačované mamánky.
Ondřej Moravec 155071
1.11.2017 10:03:10
Dobrý den,
chtěl bych tu otevřít či nadhodit téma, o kterém se na veřejnosti příliš nemluví. Většinou slýcháme, že obětí domácího násilí jsou ženy. A skutečně tomu tak u většiny případů bohužel je. Nicméně obětí se mohou stát i muži, kteří se za nepříjemné zkušenosti stydí a nechtějí o nich mluvit, protože by byli považováni za slabé a neschopné. Pro chystaný dokumentární film, který je zatím v úplném zárodku, sháním muže, kteří by si se mnou na toto téma chtěli promluvit. Nejprve samozřejmě zcela anonymně a bez kamery, poté by se vidělo, jestli je zde prostor i pro natáčení.Obecně mě toto téma zajímá, takže i pokud je natáčení pasé, nebojte se mi ozvat.Můj email je moravec.ondrej@gmail.com
Díky za reakce,
Ondřej
Ľubica Červená 154566
31.8.2017 0:33:55
No jo rozvod,kdyby to bylo tak jednoduchy... Nezamestnana se dvema malymi detmi,uplatneni na trhu prace temer zadny kdyz muzete pracovat jen od do,v dnesni dobe kdyz vsude chteji smeny,pac i kdyz bydlite s jeho rodici,tak ste v podstate bez hlidani,lebo chci udelat neco pro sebe a ne pro jejich synacka... Kterej se dneska zasa ukazal a este prisel z prace jaka som ja na nej jen zla a mozna aj jsem nevim a je mi to v podstate uz asi uplne jedno (se urazil,ze jsem mu pred tim nez odjel do prace neroztahla nohy,ale ze jsem sla na zachod,tak jsem na nej uz zarvala jestli se aspon vy* rat v klidu muzu) do p*dele ale to ze nez se jemu uracilo vstat tak ja jsem mela vyvozenej hnuj od kraliku a obstarane deti to nevidi,ale to ze jsou roztahane hracky,a nadobi po svacine to vidi. Jezisi jak on me uz stve... Omlouvam se,ale musela jsem to ze sebe dostat ven...~o~~3~
Pavoučice Fidla 147393
25.8.2017 18:02:05
Násilníku, stejně mi fakt vysvětli, jak to, že ještě nejsi v base. Jestli ale dokážeš zrušit OSPOD jako instituci, půjdu Ti snad ještě osobně poděkovat.

Pro ostatní: on žije z toho, jak se tu rozčilujeme, dělá mu to dobře. Tady pomůže jedině neživit. Jen nevím, jestli se udržím.
jak 39257
24.8.2017 10:16:12
nasilniku, jestli mas nekde zbytek slusnosti, uz se na to vykasli.
A vim, jaky to je, kdyz se TI stane krivda...
Pomsta Ti lepsi zivot neudela.
madelaine 42020
24.8.2017 9:52:48
No jo no. Taková agresivita svědčí jen o tom, že uvnitř je to malej připosranej sráč.
Násilník domácí 148406
24.8.2017 9:19:18
Co ti mam na tohle napsat.
jak 39257
24.8.2017 9:17:10
To vis, vsechny jsme uplne blby, jen Ty jsi hvezda jasna nasilniku. Vykvet moudra a slusneho vychovani.A ted tu o Karkulce...
Myslim, ze je nam vsem zle a me osobne hodne uzko, chudak pani a dite.
Kat 121378
24.8.2017 9:12:07
Sendero, mas recht.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13015  [Dalších 12995 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.