Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Inka. | 141843 |
11.6.2017 10:46:18
Přesně, Syn kdyby nespal po o, usnul v šest večer. Po o spal i o víkendu ještě v první třídě.
|
Silvie03 | 80313 |
11.6.2017 10:37:59
Řádění dětí do 10 večer si vůbec nedokážu představit, všechno je o nastavení v rodině. Všechny děti v naší rodině (nejenom moje) chodily bez diskuze spát po obědě a večer po Večerníčku, předškoláci nejpozději v 8. Spaní se s dětma vůbec neřešilo.
Pravdou je, že večer se celá rodina zklidnila, děcku se přečetla pološeptem pohádka a vždycky s ním aspoň na chvilku někdo ležel v posteli. To samé o víkendech po obědě. Dneska to dělá málokdo. |
Kat | 121378 |
11.6.2017 10:32:53
Sendero, tak nektere deti jsou bez spanku kolem 16.hod uz totalne k.o. Proste pretazeny. Chapu, ze to je neprijemny, kdyz dite usina ve 23.hod. Ale obvykle tahle faze trva jen chvilku. Zvlast kdyz treba 4letak je uz v 6.30 v ms, kokem 11.hod uz je totalne hotovej a po obede odpadava ihned po lehnuti.
|
Kat | 121378 |
11.6.2017 10:29:12
Lido, ja jsem reagovala na ty prostory - ze maji tridy zvlast jeste loznice. To je luxus.
|
Senedra | 14756 |
11.6.2017 10:18:07
Matka v práci a dítě králíček Duracell - když usne po obědě, bude doma řádit po desíti nebo do jedenácti a druhý den ráno ho není možné vytáhnout z postele ( osobní zkušenost). Když jsem se ptala ve školce, jestli dítě musí spát, bylo mi v jedné odpovězeno, že nemusí, ale musí v klidu ležet v pyžamu na posteli a mít zavřené oči - to bych usnula taky ( takže co bych v té době dala za to, kdyby se učitelky nějak snažily vyřešit nespavé děti). Ve druhé školce předškoláci ležely na tenkých matračkách pod dekami, kdo usnul, usnul, ostatní si malovali dělali předškolní přípravu.
|
Inka. | 141843 |
11.6.2017 9:15:43
Matky jsou nejspíš v práci.
|
Silvie03 | 80313 |
11.6.2017 9:03:22
Tak to je mazec. Matky řeší, jak to udělat, aby děcko nemuselo spát ve školce... Co takhle si ho vzít po obědě domů? Ostatní děti se ve školce aspoň v klidu vyspí.
|
kreditka | 85904 |
11.6.2017 8:52:19
Teorie hezká do doby než přijde inspekce a omlátí to učitelkám o hlavu... to se stalo u nás... Podle soudrušky inspektorky musí být dítě na lůžku, at spí nebo ne
|
Lída+2 | 28136 |
11.6.2017 6:26:57
Tino, prevlekanim se trénuje údajně na Tv ve škole, kde tolik času není a když to to dítě nezvládne je to pak problém. Což věřím, byla jsem několikrát pomoci při plavání,teda po něm, foukat vlasy do sucha. Některé děti problém se strojit....takže když nás tam na né bylo 5-6 to znamená 2 uci+ uklízečka že školky a dobrovolnici, bylo to akorát.
|
Lída+2 | 28136 |
11.6.2017 6:20:42
Jak luxusně, snad normální né?
Takto to mělo moje mladší dítě už když chodilo do školky před 10 lety. A předškolního děti si po O už ani na chvilku nelehaly. A pokud bylo jako nyní po obědě razily na písek, který je ve stínu, nebo se válet k bazénu. Naštěstí architekt přemýšlel a tyto místa jsou mimo okna místností kde se spí. Pravda je, že jsem si tu před roky přečetla, že naší školku by nechtěli, protože v 8h už se mizí ven a děti jsou po svačině. Na zahradě se není, takže kdo přijde pozdě měl smůlu...ven se chodí v dešti, pláštěnky a holinky byli trvale ve školce. Za dobu co tam syn chvil, nebyl do oběda venku jen 2x a to po Kyrilovi a pak ještě 1x byl špatný vzduch. Rozhodně jsem vítala to, že měl dost pohybu a venku.ve třídě byli hlavně odpoledne po svacine při dešti, protože jinak se vyzvedl na zahradě. Školka je o ucitelkach a ty naše byly skvěle. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.