Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kaipa | 98564 |
![]() |
18.3.2017 9:16:27
Buchli, je to ta největší kravina, jakou si umíš představit. Viděla jsem kousíček jednoho dílu (nicméně jak přepínám programy při reklamách, nejde na tento pořad nenarazit), protože tam hrál kamarádčin syn (herec oblastního divadla).
|
Jitys | 125882 |
![]() |
18.3.2017 9:07:21
Ale co tě nemá, herci jsou jen v publiku. To jsou požadavky jen na lidi do publika
![]() |
Buchli | 121873 |
![]() |
18.3.2017 9:02:25
Co to je za show? Neznám. K žádné roli se nehodím, nejsem při těle a vlasy mi odmítají šedivět.
|
Kaipa | 98564 |
![]() |
18.3.2017 8:59:39
Betty, to bude asi nějaká mýlka, Honza přece mockrát říkal, že to je autentické, žádní herci.
![]() |
Betty McDonaldová | 69513 |
![]() |
18.3.2017 8:56:01
Natáčení Nebezpečných vztahů s Honzou Musilem pro TV Barrandov tuto neděli 19.3. hledáme:
žena 45 let: hubená dlouhé prošedivělé vlasy muž 49 let: dlouhé vlasy v culíku, hubený žena 36 let: neupravená, při těle muž 40 let: hubený, sportovní typ, sebevědomý muž 44 let: vysoký hubený muž, řidič kamionu Natáčí se v Praze ve Filmových ateliérech, Kříženeckého náměstí 322, Praha 5. Jedná se o mluvené role muže a ženy, kteří se nestydí. Nehledáme profesionální herce, ale šikovné lidi. Nikdo ze zájemců nesmí účinkovat v pořadu Soudkyně Barbara v posledních 6 měsících a ani v pořadu Nebezpečné vztahy. Vítáme všechny, kteří se nestydí a nebojí se emocí. V případě zájmu zašlete na METV@SEZNAM.CZ aktuální fotku, telefonní číslo a věk. Honorář 3.200,-Kč, natáčení je cca na 4 hodiny /záleží na šikovnosti herců/. Pokud nevyhovujete zadání a máte zájem, zašlete aktuální fotografii+informace o vás, / NEZAPOMEŇTE na vaše tel.číslo na náš mail a my si vás zařadíme mezi zájemce. |
brehule | 153521 |
11.3.2017 9:33:50
Opravdu žádná manuální práce na doma není, pokud nepracujete v nějaké firmě, kde vám to umožní. Mám švagra, který pracuje z domu jako programátor, to je tak jediná dobře placená práce na doma, co opravdu funguje. Pak jedině roznos letáků...On ani ten prodej kosmetiky není špatný.
Já dělám AVON, mám dobrou leaderku, takže katalogy dostávám zdarma, pak to jenom naházím lidem v okolí do schránek s mým číslem a vždycky se někdo ozve. Zpočátku jsem měla z prodeje tak 500 Kč, to jsem ukázovala katalog třeba jen kamarádkám, nebo sem tam dala inzerát, že to prodávám. Teď mám měsíčně navíc něco kolem 3 tisíc, a to nikomu nic necpu, protože opravdu nejsem ten typ...Když je pro registrované Avon LAdy nějaká extra sleva, tak to koupím (třeba za 20 Kč vonavka), prodám pak za stovku, ono to jde i jinak. Teď jsem registrovala jednu paní, co taky katalog ukázala jen v práci a má každý měsíc objednávku kolem 2 tisíc.. |
Kristus | 153199 |
5.2.2017 22:13:39
Dobrý den, nemá tady někdo z vás zkušenosti s prací z domova, konkrétně plnění obálek informačním materiálem? Jedná se o stránku www.obálky-doma.cz (trochu mě zaráží, že po kliknutí na tlačítko "registrace" se tam píše o uhrazení jednorázového poplatku 980 Kč - prý jej s první várkou vrátí, no nevím....). Děkuji
![]() |
ZelenyPavel | 153206 |
2.2.2017 13:26:02
Pokud sháníte práci či přivýdělek a chcete být oslovováni pouze nabídkami z vašeho oboru, který si sami zvolíte, zaregistrujte se na http://vipzamestnani.cz/registration.
Zaškrtněte si obory a nezapomeňte do kolonky „Tags“ zadat například: Práce z domova, Brigáda, Poloviční úvazek atd.. Přeji mnoho skvělých nabídek! |
SNaďa3 | 123020 |
![]() |
29.1.2017 22:16:30
Hledate privydelek ?
Take jsem dlouho hledala.Vyzkousela vse mozne,ale bezvysledne. Pred rokem a pul mi znama rekla o Globalu. Hned me jeji nabidka oslovila a rekla jsem si proc to nezkusit. Dnes jsem rada ze jsem se pridala.Muj prijem uz presahuje castku,kterou jsem nevydelala ani v hlavnim zamestnani pred nastupem na MD. Pracuji z domu s dvemi malymi detmi a jsem moc spokojena ze jsem do toho sla. |
Analfabeta | 141613 |
23.1.2017 18:34:49
Měla bych tip, ale moc peněz to není. Ozvi se mi na jajapta@seznam.cz
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.