| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nabízím nebo hledám práci

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 396  [Dalších 366 >>]
Kaipa 98564
18.3.2017 9:16:27
Buchli, je to ta největší kravina, jakou si umíš představit. Viděla jsem kousíček jednoho dílu (nicméně jak přepínám programy při reklamách, nejde na tento pořad nenarazit), protože tam hrál kamarádčin syn (herec oblastního divadla).
Jitys 125882
18.3.2017 9:07:21
Ale co tě nemá, herci jsou jen v publiku. To jsou požadavky jen na lidi do publika ~t~
Buchli 121873
18.3.2017 9:02:25
Co to je za show? Neznám. K žádné roli se nehodím, nejsem při těle a vlasy mi odmítají šedivět.
Kaipa 98564
18.3.2017 8:59:39
Betty, to bude asi nějaká mýlka, Honza přece mockrát říkal, že to je autentické, žádní herci.~;)
Betty McDonaldová 69513
18.3.2017 8:56:01
Natáčení Nebezpečných vztahů s Honzou Musilem pro TV Barrandov tuto neděli 19.3. hledáme:

žena 45 let: hubená dlouhé prošedivělé vlasy

muž 49 let: dlouhé vlasy v culíku, hubený

žena 36 let: neupravená, při těle

muž 40 let: hubený, sportovní typ, sebevědomý

muž 44 let: vysoký hubený muž, řidič kamionu

Natáčí se v Praze ve Filmových ateliérech, Kříženeckého náměstí 322, Praha 5. Jedná se o mluvené role muže a ženy, kteří se nestydí. Nehledáme profesionální herce, ale šikovné lidi. Nikdo ze zájemců nesmí účinkovat v pořadu Soudkyně Barbara v posledních 6 měsících a ani v pořadu Nebezpečné vztahy. Vítáme všechny, kteří se nestydí a nebojí se emocí. V případě zájmu zašlete na METV@SEZNAM.CZ aktuální fotku, telefonní číslo a věk. Honorář 3.200,-Kč, natáčení je cca na 4 hodiny /záleží na šikovnosti herců/. Pokud nevyhovujete zadání a máte zájem, zašlete aktuální fotografii+informace o vás, / NEZAPOMEŇTE na vaše tel.číslo na náš mail a my si vás zařadíme mezi zájemce.
brehule 153521
11.3.2017 9:33:50
Opravdu žádná manuální práce na doma není, pokud nepracujete v nějaké firmě, kde vám to umožní. Mám švagra, který pracuje z domu jako programátor, to je tak jediná dobře placená práce na doma, co opravdu funguje. Pak jedině roznos letáků...On ani ten prodej kosmetiky není špatný.
Já dělám AVON, mám dobrou leaderku, takže katalogy dostávám zdarma, pak to jenom naházím lidem v okolí do schránek s mým číslem a vždycky se někdo ozve. Zpočátku jsem měla z prodeje tak 500 Kč, to jsem ukázovala katalog třeba jen kamarádkám, nebo sem tam dala inzerát, že to prodávám. Teď mám měsíčně navíc něco kolem 3 tisíc, a to nikomu nic necpu, protože opravdu nejsem ten typ...Když je pro registrované Avon LAdy nějaká extra sleva, tak to koupím (třeba za 20 Kč vonavka), prodám pak za stovku, ono to jde i jinak. Teď jsem registrovala jednu paní, co taky katalog ukázala jen v práci a má každý měsíc objednávku kolem 2 tisíc..
Kristus 153199
5.2.2017 22:13:39
Dobrý den, nemá tady někdo z vás zkušenosti s prací z domova, konkrétně plnění obálek informačním materiálem? Jedná se o stránku www.obálky-doma.cz (trochu mě zaráží, že po kliknutí na tlačítko "registrace" se tam píše o uhrazení jednorázového poplatku 980 Kč - prý jej s první várkou vrátí, no nevím....). Děkuji :-)
ZelenyPavel 153206
2.2.2017 13:26:02
Pokud sháníte práci či přivýdělek a chcete být oslovováni pouze nabídkami z vašeho oboru, který si sami zvolíte, zaregistrujte se na http://vipzamestnani.cz/registration.
Zaškrtněte si obory a nezapomeňte do kolonky „Tags“ zadat například: Práce z domova, Brigáda, Poloviční úvazek atd..
Přeji mnoho skvělých nabídek!
SNaďa3 123020
29.1.2017 22:16:30
Hledate privydelek ?
Take jsem dlouho hledala.Vyzkousela vse mozne,ale bezvysledne.
Pred rokem a pul mi znama rekla o Globalu.
Hned me jeji nabidka oslovila a rekla jsem si proc to nezkusit.
Dnes jsem rada ze jsem se pridala.Muj prijem uz presahuje castku,kterou jsem nevydelala ani v hlavnim zamestnani pred nastupem na MD.
Pracuji z domu s dvemi malymi detmi a jsem moc spokojena ze jsem do toho sla.
Analfabeta 141613
23.1.2017 18:34:49
Měla bych tip, ale moc peněz to není. Ozvi se mi na jajapta@seznam.cz
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 396  [Dalších 366 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.